Messi s'entrena el dia lliure i apunta al Betis

L’argentí es va exercitar ahir, tot i que Valverde va donar descans a la plantilla

Messi es va entrenar amb la resta de la plantilla a Milà la vigília del partit contra l’Inter.EFE

Leo Messi es va entrenar ahir a la ciutat esportiva Joan Gamper amb la idea d’accelerar la recuperació, malgrat que el tècnic blaugrana Ernesto Valverde va donar descans a la plantilla després del duel de dimarts amb l’Inter de Milà a San Siro. La reaparició de Messi s’espera per diumenge al Camp Nou contra el Real Betis Balompié (16.15 hores/beIN Lliga) en un partit de Lliga en el qual el Barça defensarà el liderat. Messi, que es va lesionar el 20 d’octubre al fer-se una fractura al radi del braç dret com a conseqüència d’una caiguda, no ha rebut encara l’alta mèdica, malgrat que va viatjar amb l’expedició barcelonista a Milà per al partit de la Champions. Des de la seua absència, el dia en què el Barça va guanyar 4-2 el Sevilla, els blaugranes han aconseguit quatre victòries: Inter (2-0), Reial Madrid (5-1), Cultural Lleonesa (0-1) i Rayo Vallecano (2-3); a més de l’empat de dimarts a la capital llombarda (1-1). Messi, malgrat que tenia poques opcions de reaparèixer contra l’Inter, va voler acompanyar els seus companys al vol, entrenar-se amb ells i després veure l’encontre a la grada comentant-lo amb el seu inseparable, el lleidatà Pepe Costa. Aquest fet era impensable fa uns anys. En primer lloc, Messi s’ha pres molt seriosament el seu paper de capità que, mesclat amb la seua obsessió per tornar a guanyar la Champions expressada al discurs d’inici de temporada al Gamper, l’obligaven a encapçalar l’expedició. Així doncs, va poder estar treballant amb el grup a la prèvia del partit perquè els companys també entenguessin la importància del duel. D’altra banda, i ja amb trenta-un anys, Messi ja no és el jugador a qui li importava poc quin rival i quin tipus de partit tenia al davant.