SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

"Tenim un dels millors equips de la categoria"

La plantilla del Lleida destaca el “gran grup humà” que hi ha al vestidor

Trilles, en una acció del partit de diumenge a Castelló.

Trilles, en una acció del partit de diumenge a Castelló.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’onze jornades de Lliga, en què el Lleida ha estat en nou situat en zona de play-off, la plantilla considera que si mantenen aquest nivell es pot aconseguir l’objectiu del play-off i de l’ascens. “Estem convençuts que ha de ser aquest any”, valorava ahir Joan Oriol, segons el qual “tenim un dels millors equips de la categoria”. “Després del pal dur que ens vam emportar amb l’Hèrcules, a Castelló vam demostrar solidesa defensiva i un treball brutal al llarg dels 92 minuts. Jo no he deixat mai de confiar en aquest equip. És una gran plantilla, amb gent molt sacrificada i amb una qualitat humana descomunal.”

La seua opinió la compartia Fernando Cano, que afirma que “hi ha molt bon ambient al vestidor. Som com una gran família i gràcies a això som on som. Hem d’anar a poc a poc, però som ambiciosos i volem continuar guanyant i sent al capdamunt”, va afegir.

José Artiles, per la seua part, va coincidir que “hi ha molt bon vestidor, és un grup excel·lent i això és molt important, perquè en una temporada tan llarga sempre hi ha alts i baixos i és bo que el grup estigui unit i hi hagi bones persones”,

En el que també van coincidir aquests tres jugadors va ser en el fet de reclamar més assistència. “A tots ens agradaria veure el camp ple, però la nostra afició és increïble i ens ajuda molt”, va explicar Cano. “Estem molt il·lusionats. Convido la gent a venir”, va afegir en aquest sentit Joan Oriol.

El triomf amb el Barça va complir ahir 34 anys El 7 de novembre del 1984 la UE Lleida va aconseguir un triomf històric al derrotar per 3-1 el Barcelona, en partit de la Copa del Rei. Pel Lleida van marcar Azkona i Serna (dos gols), i per la seua banda el gol blaugrana el va firmar Boquerón Esteban. Al partit de tornada el Barcelona va eliminar el Lleida al derrotar-lo per 6-0.

tracking