SEGRE

DEPORTES

El líder Força Lleida defensa la seua condició

El Força Lleida rep avui al Barris Nord el Melilla en un altre examen de la seua solidesa al capdavant de la LEB Or || El rival, un dels favorits a l’ascens, només ha perdut un partit com a visitant

Espectacular debut del Força Lleida

Espectacular debut del Força Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida afronta avui (21.00 h) un nou examen a la seua condició de líder de la LEB Or, enfrontant-se al Barris Nord al Melilla, un dels equips favorits a l’ascens i que es troba amb un triomf menys. Invicte lluny del seu pavelló, el conjunt que dirigeix Jorge Serna s’enfronta a un dur rival, que només ha perdut un partit com a visitant dels tres que ha disputat, a la pista del Reial Canoe, mentre que ha estat capaç d’imposar-se a domicili a l’Araberri i Oviedo. A més, compta amb una plantilla atapeïda de jugadors amb molta qualitat i experiència, on destaca el barceloní Josep Franch, que procedeix de la Lliga ACB, igual com Txemi Urtasun i el “gegant” Felipe dos Anjos, pivot que va temptejar el Força Lleida la temporada passada i que va ser objecte de desig de tots els equips de la LEB Or.

Serna va destacar la qualitat d’un rival que compta amb un dels jocs interiors més poderosos de la competició, ja que captura una mitjana de 36,2 rebots per partit, la tercera millor marca. “Crec que el nivell defensiu que ens exigirà el Melilla serà el màxim a causa de la versatilitat dels seus jugadors. No podem tenir un dia dolent. Ens plantejaran un partit amb un ritme molt alt i hem de seguir en la nostra línia, estant molt bé enrere, carregant molt el rebot i intentant reduir el dèficit de punts que tenim de joc col·lectiu”, va manifestar el tècnic del Força Lleida.

L’equip de Serna s’enfronta avui al tercer millor equip de la competició pel que fa a captures

Per al partit d’aquesta nit, Serna podrà comptar amb tots el seu efectius, ja que tant Fall com Sierra van poder jugar sense problemes a Ourense i s’han exercitat amb normalitat durant tota la setmana.

Pel que fa al rival, Alejandro Alcoba va destacar a la prèvia que el Força Lleida és “la millor defensa del campionat. Són un equip molt agressiu que no et deixa anotar amb facilitat i et posen en molts problemes en atac. A més, estan en un estat de gràcia i de confiança molt alt. Destaca la figura de Filip Djuran, a qui coneixem perfectament, i molt ben acompanyat per Turner i Sergi Quintela, que està jugant a un grandíssim nivell”. En aquest sentit, Serna intentarà aprofitar el coneixement que tenen Djuran i Fall d’un Melilla en el qual van militar la temporada passada. De fet, el senegalès ho va fer durant els dos últims cursos. “És una cosa que ens va bé quant a informació, però hem d’intentar que els jugadors no tendeixin a voler demostrar res i que portin el partit al terreny personal. De la mateixa forma, que ells coneixen els sistemes del seu entrenador, que segur que han canviat, Alcoba també coneix a la perfecció els nostres jugadors”, va afegir Serna.

tracking