SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida Esportiu manté el pla de seguretat davant de l'Alcoià

En principi no hi haurà modificacions malgrat els incidents davant de l’Hèrcules

Albístegui, Pau Torres, Josep Calavera i el tècnic, Gerard Albadalejo, ahir a l’escola Torre Queralt.

Albístegui, Pau Torres, Josep Calavera i el tècnic, Gerard Albadalejo, ahir a l’escola Torre Queralt.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu i els Mossos d’Esquadra mantindran aquest diumenge, davant de la visita de l’Alcoià (17.00), el pla habitual de seguretat, sense que s’hagi considerat, de moment, ampliar-lo, malgrat els incidents que hi va haver després del partit anterior, davant de l’Hèrcules, el 27 d’octubre passat. A l’acabament d’aquest partit, agents de la policia autonòmica van haver d’intervenir per evitar que seguidors del Lleida s’enfrontessin físicament amb els de l’Hèrcules, en uns incidents que van acabar amb dos mossos ferits traslladats a l’Arnau i una investigació que encara no ha conclòs.

“Hem treballat igual que cada setmana de partit i l’operatiu serà el mateix”, van explicar ahir fonts del club. En principi s’espera un autocar amb aficionats de l’Alcoià que, seguint el protocol habitual, seran ubicats al Gol Sud, amb la preceptiva separació amb l’afició local. Els esmentats incidents van tenir lloc a Fleming, quan els seguidors de l’Hèrcules s’estaven traslladant a l’autobús. Va ser llavors quan un grup d’aficionats del Lleida se’ls va acostar, hi va haver encreuament d’insults i un intent de saltar-se el cordó policial, la qual cosa va provocar que els mossos carreguessin amb les porres. Després de l’agressió als mossos va ser identificat un aficionat del Lleida i està en curs una investigació per localitzar tots els participants en l’incident.

D’altra banda, després de la incorporació de la firma coreana Alphaball.ai com un dels principals patrocinadors, el pressupost consolidat per a aquesta temporada supera el 1.600.000 euros, el més elevat de la història del club, segons va confirmar ahir a aquest diari el president Albert Esteve. “El pressupost inicial de la temporada era de 1.400.000 euros, però amb aquesta incorporació ja superem els 1.600.000”.

Aquestes xifres no tenen en compte el possible play-off. “Si ens classifiquem per a la lligueta d’ascens augmentaran els ingressos, però també creixeran les despeses”, va afegir el dirigent. Esteve també va destacar que “en els vuit anys d’història del club hem doblat el pressupost consolidat. En la primera temporada superava per molt poc els 800.000 euros i ha anat creixent cada any”.

tracking