SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna: "Aquests jugadors es deixen la vida a la pista"

Serna, satisfet per la victòria i disgustat pel joc ofensiu || Lesió de Sierra

Adrián Chapela, un dels jugadors més destacats del Força Lleida, passa la pilota a un company davant la pressió de Javier Marín.

Adrián Chapela, un dels jugadors més destacats del Força Lleida, passa la pilota a un company davant la pressió de Javier Marín.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jorge Serna es va mostrar satisfet per la victòria i per l’entrega dels jugadors, però no va amagar el seu malestar pel pobre joc ofensiu que va fer l’equip. “Estic molt satisfet per la victòria, perquè continuem guanyant a casa i perquè la nostra afició continua enganxant-se i vibrant amb l’equip. Però estic molt disgustat pel joc ofensiu de l’equip”, va assenyalar. “El Melilla té molt mèrit, perquè han treballat molt bé el partit, però nosaltres hem estat embussats a la primera i a la segona part.” L’entrenador va destacar el nivell de competitivitat de l’equip: “Sí, aquests jugadors es deixen la vida a la pista. I Fernando Sierra s’hi ha deixat el turmell”, va explicar amb referència a la lesió del madrileny, que no va poder jugar a la segona part. “Hem intentat recuperar-lo, però no ha estat possible. S’ha fet mal. Ara esperarem a veure què diuen les proves”, va explicar.

Seguint amb el que no li va agradar de l’equip, va dir que “en la segona part hem millorat en defensa. Els hem deixat en 66 punts, que està bé, però al descans sumaven 40 punts, que ja no està bé. No hem sabut llegir els avantatges, hem abusat del dríbling i ens han donat vida les recuperacions i algun moment d’inspiració d’algun jugador. Aquest no és el nivell ofensiu que m’agrada i que tenim capacitat per fer”, va comentar.

Pel que fa al 6-1 que els manté a dalt, va apuntar: “Està bé, però continuem estant lluny de les catorze victòries que donen la permanència.” També va destacar el suport per part de l’afició. “El públic del Barris Nord és molt agraït. Sempre ens dóna suport i quan veuen que l’equip s’esforça, s’entusiasmen. A més, els agrada el mateix bàsquet que a mi.”

tracking