SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Dembélé irrita el Barça

El jugador francès, que acumula diverses faltes de conducta, no es va presentar dijous a l’entrenament i va informar tard que es trobava malament || Ahir tampoc es va exercitar i al club ja n’estan farts

Dembélé, dimarts durant el partit contra l’Inter de Milà.

Dembélé, dimarts durant el partit contra l’Inter de Milà.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ousmane Dembélé va tornar a protagonitzar dijous un altre capítol més de falta de disciplina. El jugador francès no es va presentar a les deu del matí, quan estava convocada tota la plantilla, per a l’entrenament que començava una hora més tard, segons va avançar RAC1 i van recollir després altres mitjans. El club no va poder contactar amb el futbolista fins a quinze minuts abans del començament de la sessió. El francès va informar que no es trobava bé i el metge va haver de personar-se al domicili del futbolista. Poc més tard, el club informaria que Dembélé no s’havia entrenat per una gastroenteritis. El jugador tampoc es va exercitar ahir amb la resta del grup. El malestar que hi ha al club amb el jugador és manifest. El que va passar dijous no és una acció aïllada. És relativament freqüent que Dembélé arribi tard als entrenaments. Ho és des que va arribar l’estiu del 2017 al club blaugrana. Fins ara el club anava tapant com podia aquestes faltes de disciplina del jugador, però comencen a atipar-se’n davant la reiteració dels fets.

D’altra banda, Messi segueix treballant la posada al punt de cara a una reaparició cada vegada més pròxima, potser demà contra el Betis. Les seues sensacions tindran un pes determinant en la decisió, tot i que hi ha altres factors a tenir en compte, com la baixa de Coutinho i que després d’aquest duel, a causa de l’aturada FIFA, la següent cita del Barça serà amb l’Atlètic el dia 24. Al seu torn, Samuel Umtiti ja s’entrena amb pilota i cada vegada està més a prop de tornar després de lesionar-se el mes de setembre.

tracking