SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí, disposat a assaltar avui la pista del complicat Gipuzkoa

La nord-americana Merritt Hempe, jugadora del Cadí la Seu, intenta evitar que anoti la seua compatriota Shelby Cheslek.

La nord-americana Merritt Hempe, jugadora del Cadí la Seu, intenta evitar que anoti la seua compatriota Shelby Cheslek.DANIEL ALEXANDRE/DIARIO DE FERROL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu visita avui (18.00) la pista del Gipuzkoa, un dels equips de la zona alta de la taula i que només ha perdut un partit a l’inici de la Lliga, encara que va ser a la seua pista i contra l’equip revelació, el València. Les de l’Alt Urgell arriben a aquest duel amb la moral molt alta, després de protagonitzar una de les sorpreses de la jornada anterior al superar al Palau el Girona, que va encaixar la primera derrota de la temporada (86-81) i va cedir el liderat al Perfumerías Avenida. Amb aquest triomf, les lleidatanes van demostrar que són molt capaces de batre qualsevol equip de la Lliga, encara que avui no comptaran amb el suport de l’afició.

En cas de victòria, el Cadí atraparà les basques a la classificació i farà un pas més cap al primer objectiu de la temporada, la classificació per a la Copa. El Gipuzkoa està dirigit per Aranzazu Muguruza i compta amb una de les jugadores més determinants de la competició, l’ala pivot nord-americana Lyndra Weaver (14,4 punts i 9,6 rebots per a una valoració de 14,8). Les lleidatanes també hauran d’estar atentes a la senegalesa Toch Sarr, dominadora de la pintura, i la base Brkic, una de les millors assistents de la Lliga.

tracking