SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Lleida Llista vol redimir-se avui a Lloret

Després de l’1-5 amb l’Igualada de la jornada anterior, quan va perdre la imbatibilitat || Creus viatjarà, però podria no jugar per precaució

El Llista pateix la seua primera derrota de la temporada

El Llista pateix la seua primera derrota de la temporadaJAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista vol redimir-se avui a la pista del Lloret (20.15 h), després de la derrota per 1-5 de la jornada anterior amb l’Igualada que li va provocar perdre la imbatibilitat, i tornar a la seua línia de joc d’aquesta temporada en què ha arribat liderar l’OK Lliga.

El tècnic llistat, Albert Folguera, va assegurar ahir que l’equip té superada la derrota amb l’Igualada, que va qualificar d’“accident”, i va assenyalar en aquest sentit que “va ser el pitjor partit que hem fet aquesta temporada, però l’equip està bé. No se’ls ha hagut de dir res especial als jugadors perquè saben que no van fer un bon partit. Em quedo, tanmateix, amb el fet que sense jugar bé, quan anàvem 1-2 vam tenir diverses ocasions per haver empatat”.

“El Lloret juga molt peculiar, lent i costa enxampar-lo al contraatac. Sempre se’ns entravessa”

Avui contra el Lloret serà una altra batalla complicada, ja que els gironins, malgrat que han tingut un inici de temporada una mica irregular, no se’ls dóna gens bé als lleidatans. “Sempre se’ns entravessen”, va admetre Folguera.

“És un equip que juga d’una forma molt peculiar, lent i al qual costa enxampar-lo al contraatac. Potser el que podem aprendre de la derrota contra l’Igualada és que vam cometre l’error de córrer molt, que ja és el nostre joc, però vam ser massa individualistes i vam fer poques transicions de joc”, va dir. Pel que fa a Xixi Creus, ja s’ha entrenat amb normalitat i viatjarà, però podria no jugar per precaució.

tracking