SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Màrquez: "Els títols són la gasolina que em demana el cos"

Marc Márquez:

Marc Márquez: "Els títols són la gasolina que em demana el cos"REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pilot de Repsol Honda Marc Márquez, que va celebrar aquest dissabte, a la seua Cervera natal, el seu cinquè Mundial de MotoGP, va afirmar que els títols són "la gasolina" que li demana el cos.

"Encara que sembli normal, això és un somni", va manifestar Márquez, que suma ja set títols mundials després dels aconseguits també en 125cc i Moto2.

El català va explicar que viu aquesta experiència "com si fos la primera vegada" i que la pròxima temporada anirà "amb les mateixes ganes" a buscar el campionat.

Márquez es va mostrar molt feliç per poder celebrar-ho amb els seus seguidors: "És molt bonic. No m’agradaria que ho prenguessin com una rutina, perquè guanyar és una cosa excepcional."

Repassant la temporada, Márquez va explicar que el seu millor Gran Premi va ser el de Tailàndia. "Els aficionats van ser a disfrutar del motociclisme, aplaudien el primer i també el que havia caigut. Va ser una cosa molt bonica i molts pilots ho van destacar. Tenia la mateixa ovació el campió de MotoGP que el de Moto3", va recordar.

Qüestionat pels xiulets que va rebre després d’algunescurses, el d’Honda va assenyalar: "No porto taps en el podi i de vegades sí que n’escoltes algun, però el temps en posa cadascú al seu lloc". "No li dono importància i parlo a la pista, que és on se’m dóna millor", va postil·lar.

La clau d’aquest any va ser, segons el pilot, començar la pretemporada amb una moto que ja coneixia: "Això ens va permetre lluitar d’inici pels podis". A més, també va dir haver "après molt de Dovizioso" el 2017, "ja que el que va marcar la seua temporada va ser la regularitat".

Respecte al futur, Marc Márquez va assegurar que, de moment, es troba molt feliç a l’equip Repsol Honda: "Estic molt bé. Des de petit he vist als meus ídols competint en Honda. Tot bé, així que per a què canviar. En un futur mai no se sap, potser necessito una motivació extra o un canvi d’aires. Ara estic bé, la vida dóna moltes voltes".

Finalment, el lleidatà va elogiar Dani Pedrosa, que diu adéu a la competició. "Se’n va un dels referents, ha fet història perquè ha marcat un estil", va destacar.

Sobre Jorge Lorenzo, el seu pròxim company d’equip, Márquez va manifestar que "és un repte i serà interessant".

tracking