SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ FEMENINA

Ajustada derrota del Villart Logístic davant del Priego

Es va avançar al marcador en tres ocasions, però les andaluses van acabar remuntant (4-3)

Les jugadores dels dos equips abans del partit.

Les jugadores dels dos equips abans del partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balaguer Villart Logístic va caure derrotat per la mínima, amb un global de 4-3, en la seua visita al Priego cordovès, un dels equips cridats a estar a la part alta de la classificació però que fins ahir estava empatat amb les lleidatanes. Malgrat la derrota final, el Balaguer es va posar al davant en tres ocasions, amb 0-1, 1-2 i 2-3, a remolc d’un Priego que finalment va acabar tombant el marcador en els dos últims punts de l’encontre.

El Balaguer va començar el partit guanyant al sumar el primer punt Natalya Prosvirnina davant de Marija Galonka (3-1). Després d’un primer parcial molt igualat, la lleidatana es va imposar finalment en quatre sets (13-15, 11-5, 8-11 i 5-11).

En el següent punt en joc, entre la local Zita Melinda Ciurcui i Anna Biscarri, el Balaguer va cedir l’empat amb claredat, en tres jocs que es van decidir amb claredat per a la cordovesa (11-1, 11-5 i 11-2).

A continuació, Svetlana Bakhtina va guanyar el seu punt per avançar de nou al marcador les lleidatanes, i va vèncer en tres sets Yolanda Enríquez (6-11, 6-11 i 11-13). Amb el Balaguer amb avantatge, no obstant, el Priego va obtenir el punt jugat en dobles. Galonja i Ciurcui se’n van imposar a Prosvirnina i Bakhtina per un clar 3-0 (11-6, 11-8 i 11-9). Prosvirnina, precisament, va ser l’encarregada d’avançar de nou el Villart Logístic, a l’imposar-se a Ciurcui, que va oposar més resistència que en els anteriors duels individuals, i va ser batuda en quatre sets (9-11, 8-11, 11-8 i 8-11).

I va ser a partir de llavors, en els dos últims punts, quan el Priego va capgirar el marcador. Primer va ser Galonja qui es va imposar a Bakhtina amb un 3-1 treballat (3-11, 11-7, 11-9 i 13-11). Després, va ser Enríquez qui va superar netament Biscarri (11-8, 11-2 i 11-1) per posar el 4-3 definitiu. D’aquesta manera, les lleidatanes van encadenar la segona derrota consecutiva però es mantenen sisenes, a la zona mitjana de la taula, amb dos victòries i tres derrotes fins a la data.

tracking