SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Dos triomfs seguits, el repte del Lleida Esportiu

El Lleida, que ha guanyat en els dos últims desplaçaments, rep avui l’Alcoià amb aquest nou desafiament que confirmi la seua bona trajectòria || L’equip blau pot acabar colíder la jornada

Una vista del Camp d'Esports

Una vista del Camp d'EsportsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu rep aquesta tarda l’Alcoià (17.00 hores) en un moment àlgid, malgrat haver perdut la imbatibilitat fa dos jornades contra l’Hèrcules, i amb el repte d’encadenar dos victòries, un assoliment que no ha aconseguit encara aquesta temporada, tal com recordava divendres Gerard Albadalejo. L’excel·lent trajectòria de l’equip, que la darrera jornada a Castelló va encadenar la segona victòria en els desplaçaments, i el bon ambient que regna al vestidor són una garantia perquè se segueixi en la bona línia.

No obstant, l’Alcoià, que està incrustat a la zona mitjana de la taula, ha aconseguit més punts fora de casa que al seu feu d’El Collao. En cinc partits a domicili n’ha guanyat dos i n’ha empatat un. El Lleida té una altra assignatura pendent en la seua idea de continuar millorant tots els aspectes del joc. Ha guanyat consistència defensiva, malgrat la badada a pilota aturada amb l’Hèrcules que va irritar Albadalejo.

L’equip d’Alcoi, incrustat a la zona mitjana-baixa, ha sumat més punts fora de casa

De fet, amb set gols en contra, la del Lleida és la segona millor defensa del Grup III, superada tan sols per la de l’Hèrcules, amb cinc gols encaixats. Però encara li falta ser més contundent a dalt. A Castelló, per exemple, es va guanyar in extremis amb un gol de contraatac de manual, però, com va recordar Gerard Albadalejo, “no ens podem quedar en només un gol, perquè això suposarà que de vegades no pots guanyar”.

El tècnic de l’Alcoià, Vicente Mir, no podrà comptar amb De Lerma per sanció i li suposa un problema per falta de efectius ja que després de diverses proves, l’entrenador no sap qui serà parella d’Omgba al Camp d’Esports. Possiblement hagi de fer un canvi de sistema perquè les opcions de Pajarero i Vicente no l’acaben de convèncer. Primi, després de complir la sanció, podria tornar a l’onze mentre que a punta d’atac hi ha el dubte de Lino.

El Lleida mai ha perdut contra l’Alcoià a casa L’Alcoià segueix sense haver guanyat al Camp d’Esports en cap dels catorze partits de Lliga que l’han enfrontat al Lleida en qualsevol de les seues denominacions, cosa que el converteix en un equip propici per als lleidatans que, a més, han guanyat a les últimes dos visites dels alacantins. La temporada passada, els d’Albadalejo es van imposar per 1-0 gràcies a un gol tardà de Juanto, i la temporada anterior, 2016-17, van ser Javi López i Casares els que van donar el triomf (2-1). Si anem enrere, a la 2015-16 hi va haver un empat sense gols i a la 2014-15, de nou una victòria blava (2-0), amb el primer gol marcat per Nieto, avui a l’Alcoià. L’últim i més llunyà precedent com a Lleida Esportiu va ser un empat 2-2 la 2011-12, amb un gol de Barreda, avui també jugador de l’Alcoià. La UE Lleida va debutar contra els alacantins a Primera la temporada 1950-51 (3-1). En total, el balanç fins avui són deu victòries i quatre empats.

tracking