SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Duel amb un rival directe

El Vila-sana visita el Voltregà, amb el qual està empatat a punts, confiat en el seu bon moment || Les de Jordi Capdevila busquen enllaçar el tercer triomf

Una acció del Vila-sana - Liceo de la jornada anterior.

Una acció del Vila-sana - Liceo de la jornada anterior.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Club Patí Vila-sana visita avui el Voltregà (12.30 hores), un rival directe amb el qual va empatat a la classificació a sis punts, disposat a encadenar el tercer triomf i a confirmar la trajectòria ascendent en el que va de temporada a l’OK Lliga Femenina.

Després de la primera jornada, en la qual l’equip del Pla d’Urgell va perdre a casa per un ajustat 1-2 contra el Palau de Plegamans, la trajectòria de les noies de Jordi Capdevila ha estat ascendent. Van golejar en la segona jornada el Reus a domicili per 1-4 i van vèncer còmodament a casa el cap de setmana passat el Liceo gallec (3-0).

Confiades en el seu bon moment, busquen ara sorprendre a la pista del Voltregà, tal com reconeix el tècnic, Jordi Capdevila. “No hi ha dubte que serà un matx complicat, però també és veritat que és el Voltregà potser menys perillós dels últims anys. Estem capacitades per sumar els tres punts perquè aquest any estem igualades”, va assegurar Capdevila.

El tècnic de l’equip lleidatà va incidir en la trajectòria ascendent de les jugadores en aquest inici de temporada. “Ens va costar conjuntar el grup, però som cada vegada millor. Fa un parell de setmanes vam fer un pas endavant. Encara ens falta, però anem avançant i som un equip bastant sòlid que proposa moltes coses en cada partit”, va explicar Capdevila.

El tècnic Jordi Capdevila veu un factor que és clau en l’encontre d’avui a Voltregà, la línia defensiva. “Haurem de fer una defensa que pressioni amb molta intensitat i posar un ritme molt fort durant tot el partit. Elles tenen una mitjana d’edat més elevada que la nostra i a les segones parts els costa més mantenir un ritme intens. A veure si ho podem aprofitar.”

No obstant, Capdevila va reconèixer que el Voltregà és un dels millors equips de l’OK Lliga i que no serà fàcil sorprendre-les. Vénen de guanyar 1-6 el Reus i tenen jugadores com Judit Burgaya, Berta Tarrida i Adriana Gutiérrez, que lideren respectivament les classificacions de les jugadores amb més efectivitat pel que fa a les faltes directes i els penals, així com el major nombre d’assistències. “Un altre aspecte que hem de tenir en compte és que haurem de tenir una gran efectivitat en les ocasions de què disposem perquè elles tenen molt bones llançadores. Serà un partit bastant igualat i divertit”, va ressaltar Capdevila.

El tècnic del Vila-sana tan sols té la jugadora Alice Sartori amb molèsties encara que podrà jugar.

tracking