HOQUEI PATINS OK LLIGA

Lliçó de maduresa del Lleida Llista

El Lleida Llista es redimeix de la derrota de la passada jornada amb un triomf solvent a la pista del Lloret || L’equip d’Albert Folguera va saber aguantar el joc i la pressió al límit dels locals

Els jugadors del Lleida Llista celebren al vestidor la victòria a Lloret, la sisena de la temporada.LLEIDA LLISTA

El Lleida Llista es va retrobar ahir amb la victòria, després de l’entrepussada de la jornada anterior davant de l’Igualada, i ho va fer de forma contundent a l’imposar-se a la pista del Club Hoquei Lloret Vila Esportiva per 0-4. Amb aquest triomf, el sisè de la temporada, els homes d’Albert Folguera són tercers igualats a punts amb el Liceu i a tres punts del totpoderós Barça, que ahir només va poder empatar a casa del Noia.

Albert Folguera havia demanat als seus jugadors que fessin un partit seriós i aprenguessin dels errors comesos davant de l’Igualada. I així va ser. Davant d’un Lloret que sumava dos derrotes consecutives, però amb un joc molt peculiar que se solia entravessar als lleidatans, el Llista va saber afrontar un partit complicat encara que el resultat del descans (0-3) pogués semblar al contrari.

A la segona part, el Lloret va sortir enrabiat, pressionant i disposat a treure partit, cosa que li va suposar diverses targetes blaves. El Llista va continuar a la seua i va ampliar el compte amb un quart gol a la recta final del partit després que Cañellas recollís el rebuig després d’una falta directa llançada per Maxi Oruste.

Després del partit, el tècnic del Lleida Llista, Albert Folguera, va destacar la “maduresa” del seu equip a l’hora de saber com afrontar joc dels locals. “Estic lògicament content, però queda una sensació agredolça per la manera de jugar d’ells. Durant uns minuts ells n’han tingut només tres a pista i això ens ha descol·locat una mica, però hem sabut marcar el quart gol sense arribar a patir. Ells tenen un joc molt peculiar, ho han intentat tot, ens han fet pressió i gairebé els surt bé perquè podia haver passat de tot. Però el meu equip ha sabut tirar endavant el partit amb serietat i maduresa.”

Ara, el Lleida Llista no tornarà a jugar un partit de l’OK Lliga fins dimarts dia 20, quan els d’Albert Folguera visitaran el Caldes, a les 21.00 hores.