SEGRE

DEPORTES

Messi i Umtiti tornen i Dembélé, descartat

Valverde deixa fora el francès davant del Betis al no anar dijous a entrenar-se

Leo Messi ahir durant l’entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Leo Messi ahir durant l’entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tornada de Leo Messi i Samuel Umtiti i l’absència d’Ousmane Dembélé són les principals novetats de la llista de convocats que l’entrenador del Barcelona, Ernesto Valverde, va donar ahir per rebre avui el Betis al Camp Nou (16.15 h/ beIN LaLiga).

Feia dies que Messi i Umtiti s’entrenaven al mateix ritme que els seus companys i ahir van rebre l’alta mèdica abans d’entrar a la convocatòria. En canvi, Dembélé, que aquesta setmana es va absentar d’un entrenament al·legant una gastroenteritis i que divendres es va exercitar al marge del grup, es va quedar fora per decisió tècnica. Són baixa per lesió Coutinho, Vermaelen i Samper; Chumi torna al Barça B i Denis Suárez torna a la convocatòria.

Sobre l’absència de Dembélé, el tècnic Ernesto Valverde va dir: “Cadascú pot interpretar-ho com cregui convenient. Intento fer el millor per al meu equip i per al meu club. De vegades Ousmane ha entrat, ha estat titular, l’altre dia ho va ser, i demà [avui per al lector] no hi serà”, va declarar a la roda de premsa prèvia al partit.

Tanmateix, no va voler confirmar si l’absència es deu al seu acte d’indisciplina al no avisar que dijous no aniria a entrenar-se. “No tinc res a comentar d’això. Les qüestions internes són internes”, va afirmar. “Estem parlant molt dels que no hi són. Hi ha jugadors que són a la llista. Dembélé ha vingut moltes vegades convocat i aquesta vegada no ve. El club hi ha fet una gran inversió, i espera que s’aprofiti el seu talent”, va recordar. A més, va assegurar que el talent del francès és “difícil de trobar”, i que han “d’ajudar-lo a treure’l. Dembélé té un talent increïble i esperem que el demostri encara”, va assenyalar.

Pel que fa a la tornada tant de Leo Messi com de Samuel Umtiti, va assenyalar que tots dos els aporten “moltes coses”, i va detallar l’estat de l’argentí. “Ell ha perdut la por a la caiguda, al suport, al forcejament... Això és el que et va limitant. L’he vist molt bé i està segur”, va aclarir el tècnic.

Sobre el matx davant del Betis, Valverde va incidir en la importància de controlar la pilota. “És un equip agressiu, que lluita per tenir la possessió. Serà aquest tipus de partit en què els dos voldrem que l’equip contrari no jugui”, va apuntar.

tracking