BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Reacció tardana del Cadí

Perd a la pista del Gipuzkoa després d’una mala primera meitat, tot i que les lleidatanes van fregar la remuntada a l’últim quart || Weaver, amb 30 punts, va ajusticiar el conjunt de Bernat Canut

Hempe, jugadora del Cadí la Seu, intenta evitar que anoti Pierre.

Hempe, jugadora del Cadí la Seu, intenta evitar que anoti Pierre.EL DIARIO VASCO

El Cadí va encaixar la tercera derrota de la temporada després de perdre ahir davant el Gipuzkoa (66-57), un partit en què les lleidatanes van tardar massa a reaccionar. Tot i que a l’últim quart van vorejar la remuntada, els 14 punts de marge al descans van ser una llosa que va pesar molt i, a més, les de l’Alt Urgell van ser incapaces de frenar Lyndra Weaver, que va brillar amb llum pròpia (30 punts). Bona sortida del conjunt de Bernat Canut, especialment en atac, tot i que no va tardar el Gipuzkoa a posar-se al davant. La igualtat del primer acte només la va trencar Weaver, autora de 10 punts, mentre que el Cadí es va encomanar a Hempe (17-14). La inèrcia anotadora de les locals va seguir al segon quart, amb un 4-0 de sortida que Canut va intentar frenar amb un temps. Tanmateix, el conjunt basc estava llançat i Weaver va establir una màxima diferència de 12 punts amb el 28-16. Les sensacions no eren bones i després d’una nova aturada de Canut, Kraker va agafar la responsabilitat amb dos triples consecutius. Però va reaparèixer Weaver (21 punts al descans) i el Gipuzkoa va passar a dominar per 38-24 quan les jugadores se’n van anar al túnel de vestidors. Al tercer quart es va mantenir el guió, amb les basques dominant el partit i intentant acabar amb la resistència lleidatana. Els 16 punts de marge amb el 51-35 feien presagiar un últim quart de tràmit, però el Cadí va poder reduir el desavantatge abans dels últims deu minuts (52-39). Els primers compassos de l’últim acte no van deixar cap novetat, fins que Canut va demanar temps mort a 6:12 del final. Vilaró va anotar dos triples seguits i tot i que la tècnic local va intentar frenar la reacció lleidatana, Díaz va aportar el seu gra de sorra amb el tercer tir exterior consecutiu i Bahí, amb el quart, va posar el Cadí a un punt (56-55). Tanmateix, el Gipuzkoa no va perdre els nervis i va confiar en la jugadora franquícia. Weaver no va errar i Vilaró va fallar un intent de triple. Allà va acabar tota la resistència d’un Cadí la Seu que va acabar perdent per 9 punts (66-57). Les lleidatanes reprendran la competició el diumenge 25 amb el duel amb el Mann Filter (18.00).