El Barça escombra el Múrcia i recupera el primer lloc

Els blaugranes van segellar el triomf amb un 37-12 a l’últim quart

El lleidatà Pierre Oriola disputa una pilota a Ovie Soko.

El lleidatà Pierre Oriola disputa una pilota a Ovie Soko.EFE

Un parcial de 37-12 a l’últim quart va donar el triomf al Barça (105-73), nou líder de la Lliga ACB, i va acabar amb la resistència del Múrcia al Palau, on va competir fins que el rival va decidir prémer l’accelerador. Va ser un matx d’entre guerres per al Barcelona, un fet que va aprofitar Pesic per donar descans a Singleton, que no va entrar a la convocatòria, i Claver, que no va jugar ni un minut.

Les esperances murcianes van acabar al primer minut de l’últim acte, quan el Barça, amb un triple de Pangos i dos 2 +1 de Blazic i Seraphin, va firmar un parcial de 9-0 que seria definitiu (77-61). El Barcelona es va retrobar amb el triomf a la Lliga ACB i va guanyar confiança de cara al partit a Kaunas.