El Pardinyes en té prou amb un gran inici per guanyar

Un jugador del Pardinyes defensa la possessió de la pilota davant la pressió d’un rival.ITMAR FABREGAT

El Pardinyes va sumar tres punts en un partit en què li va sortir tot. Dotze minuts van ser suficients per situar un clar 3-0 al marcador. Els locals van sortir al camp a totes, aprofitant la badada de l’Arbeca, que va quedar descol·locada en el tram inicial del duel. Claret va donar esperances a l’aconseguir el gol visitant, però Crespó va tancar la primera meitat amb el seu hat-trick particular, i van arribar al descans amb un contundent 4-1. La segona part va ser molt diferent, ja que el Pardinyes va posar el fre i el partit va acabar amb una golejada (5-2), que s’havia decidit en els minuts inicials.