El Tornabous endossa sis gols al Tremp

Un jugador del Tremp avança rodejat de diversos defensors del Tornabous.

Un jugador del Tremp avança rodejat de diversos defensors del Tornabous.SEGRE TÀRREGA

El Tornabous va derrotar a casa seua el Tremp amb un ampli resultat (6-1) que denota el domini local durant tot l’encontre. Lakhloufi va avançar els locals en els primers minuts (1-0, 19) i Rius va anotar dos gols gairebé consecutius (3-0, 33). Finalment, Orno va donar el toc de gràcia abans del descans a l’anotar el quart, però Buhai va retallar distàncies malgrat el gran joc desplegat pels locals (4-1, 44’).

A la segona meitat, el Tornabous va dominar encara amb més claredat i Rius ho va aprofitar per anotar la tercera diana al partit i, finalment, Novell va anotar el sisè per als locals i sentenciava el matx (6-1).