SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albadalejo: “Prefereixo no jugar bé i vèncer”

Gerard Albadalejo elogia el treball de l’equip perseguint una victòria que va qualificar d’important || El tècnic també va reconèixer que, malgrat el 2-0, s’havien fet coses que s’han de millorar

Alpha, que va entrar a la segona part, cau davant d’un jugador de l’Alcoià en la disputa de la pilota.

Alpha, que va entrar a la segona part, cau davant d’un jugador de l’Alcoià en la disputa de la pilota.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gerard Albadalejo, abans de contestar qualsevol pregunta, va voler elogiar els bons resultats del cap de setmana del filial a Primera Catalana, i els dos juvenils, tant el de Divisió d’Honor com el de Preferent. Dit això, va reconèixer que amb l’Alcoià s’havia aconseguit una important victòria. “La segona consecutiva, cosa que encara no havíem aconseguit fins ara, que ens permet seguir a dalt i un partit més amb la porteria a zero.”

Tanmateix, el tècnic del Lleida va voler afegir que “amb un 2-0 a favor es veuen les coses d’una altra manera i s’ha de reconèixer que al llarg del partit hi ha hagut coses que no m’han agradat i que haurem de millorar si volem continuar aspirant al màxim aquesta temporada. Estem en una línia ascendent, sens dubte, però encara ens queda molta feina a fer. Hem de continuar treballant dur i entrenar-nos al màxim perquè a Eixea ens espera un rival molt exigent, amb un camp petit i d’herba artificial, i que va molt bé en el joc aeri”.

En qualsevol cas, i malgrat el nivell d’autoexigència, també va voler destacar les ganes que va mostrar el seu equip per tirar endavant l’encontre i la millora que mostra pel que fa a les jugades d’estratègia. “Hem apuntalat aquest aspecte a darrere i a més hem aprofitat les ocasions davant. Ho vam fer a Castelló i amb l’Alcoià al segon gol”.

Quant a l’entrada de Noel, va explicar que s’havia produït per millorar el joc aeri al centre del camp i va elogiar així mateix la concentració de Pau Torres per poder aturar el penal, malgrat que “ després de cada entrenament es queda una estona més per assajar llançaments”.

tracking