Reacció sense premi de l'EFAC

Malgrat la millora en el joc, l’EFAC no va poder passar de l’empat || Els del Segrià van dominar tot el partit però els va condemnar la falta d’encert

El jugador del EFAC, Enric Bosch, controla la pilota davant un defensor del Júpiter durant el partit.NICOLÁS ARLANZÓN

Nou empat d’un EFAC Almacelles que, malgrat mostrar una evident millora en el joc respecte al partit contra el CE Manresa, no va poder passar de l’1-1 contra el CE Júpiter i només ha sumat tres dels últims quinze punts. El gol inicial de David Montoy va fer somiar els del Segrià amb el triomf, però la diana a la segona meitat de Peris va fer miques l’esperança de poder donar un cop sobre la taula.

Des del xiulet inicial, els d’Almacelles van mostrar la seua fam de victòria. La intensitat durant els primers minuts els va portar a gaudir de les primeres ocasions clares del duel. Carles Barco, al 22, va provar sort amb un xut des de la frontal que va aturar sense gaires problemes el porter local, Víctor Cócera. Tretze minuts més tard, i poc abans que arribés el primer gol del matí, Edu Conos, arribant des de la defensa, ho va tornar a intentar amb una rematada que va sortir molt desviada.

L’esforç incansable de l’EFAC es va veure recompensat quan David Montoy, al 38, va firmar el 0-1. El davanter, que lamentablement va haver de ser substituït en el descans per unes molèsties, es va aliar amb Enric Bosch, que va baixar una precisa pilota en llarg i va aprofitar l’ajustada assistència a l’espai per batre el porter.

La dinàmica a la segona part va ser molt similar. Els lleidatans van seguir dominant i buscant sense parar un 0-2 que els donés la tranquil·litat, però el futbol és així de capritxós i amb el que es van trobar va ser amb l’1-1.

El Júpiter, que va donar una imatge molt millor durant l’última hora, va aconseguir l’empat gràcies a un astut Peris, que va guanyar fàcilment l’esquena al seu defensor i va rematar sol davant d’un Chiné que prèviament ja havia evitat la igualada i que es va acabar convertint en el protagonis ta dels últims instants del joc.

L’electrònic ja no es va tornar a moure més, malgrat que durant el temps afegit el conjunt dirigit per Radosav Radulovic va comptar amb dos ocasions que podrien haver significat l’1-2. Aquest empat suposa el divuitè punt de l’EFAC, que es manté a la zona alta.

“Felicito l’equip pel canvi de xip després de la jornada passada” El tècnic de l’EFAC Almacelles, Radosav Radulovic, es va mostrar content pel canvi de mentalitat dels jugadors després de la derrota que van encaixar la jornada passada a casa davant del Manresa, que va posar fi a la mala ratxa de dos derrotes consecutives. Malgrat les bones sensacions, Radulovic es va lamentar pel resultat. “Hem dominat al llarg de tot el partit, hem tingut el control de la possessió de la pilota creant ocasions davant un bon rival que finalment amb una ocasió ens ha castigat”, va dir.