EL MILLOREL PITJOR

Remuntada incompleta del Balàfia

El Balàfia va aixecar un 2-0 en una gran segona part però va acabar cedint un empat || El Cervera, que va dominar bona part del duel, va salvar un punt gràcies a un gol de Mases al minut 89

El Cervera va aconseguir el gol de l’empat a l’últim minut de partit després d’un gran segon temps del Balàfia.SEGRE TÀRREGA

El Balàfia va donar la sorpresa al Municipal de Cervera, on va aconseguir remuntar a la segona part un matx que va controlar el Cervera durant tota la primera meitat. L’equip de la Segarra va començar dominant el partit amb un joc basat en el control de la pilota al centre del camp davant un Balàfia que va sortir al terreny de joc amb la intenció de trobar el gol gràcies a un contraatac. El plantejament dels locals va tenir més efecte i al minut 23 va arribar la primera diana del partit que obria un marcador que, tan sols un minut més tard, es veuria incrementat amb el 2-0, mostrant una gran efectivitat dels de la Segarra, que aconseguien transformar les seues dos ocasions en gol. Per la seua part, els de la capital del Segrià no van aconseguir crear perill davant de la porteria dels locals, i van arribar al descans dos gols per sota.

A la represa, el Balàfia va canviar totalment l’actitud, al sortir amb molta intensitat i sorprendre el Cervera en els primers compassos. Tres minuts van ser suficients perquè el Balàfia aconseguís marcar dos gols i situar l’empat a l’electrònic (2-2), que deixava el partit obert per a la mitja hora de joc que quedava. Amb la igualada, el tècnic del Cervera va fer moviments a la banqueta a la recerca d’una reacció dels jugadors. Malgrat els primers canvis, el Balàfia va completar la remuntada al minut 71 fent el tercer, amb el qual capgirava el marcador (2-3).

Després del gol, el Cervera va aconseguir tornar a tocar-hi de mig a mig i va reprendre el control del partit. Les ocasions no arribaven i els nervis de l’afició i els jugadors es notaven a l’anar per sota al marcador, després d’haver dominat l’encontre a la primera meitat. A l’últim minut del matx l’equip local va aconseguir arribar a l’àrea dels de la capital del Segrià amb perill i va acabar superant el porter del visitant, amb la qual cosa va tornar la igualada a un lluminós que ja no tindria temps de moure’s.

Al final, repartiment de punts entre dos equips que lluiten en zones diferents d’una classificació en la qual el Cervera és quart, després d’encadenar quatre jornades sense guanyar, tres empats i una derrota, mentre que el Balàfia se situa a la novena posició d’una molt ajustada de competició en la qual tan sols sis punts separen el líder del desè classificat.