Un error condemna el Balaguer

Un jugador del Balaguer s’interposa entre la pilota i un rival en una acció del partit.ÁREA 11

El Balaguer no va poder treure un resultat positiu de la visita a Barcelona i va caure per 3-1 contra un Muntanyesa que va pressionar al tram final i es va acabar emportant els tres punts. El conjunt de Jordi Belló va sortir malament al terreny de joc en un camp petit que va ser un hàndicap per a un Balaguer al qual li va costar centrar-se en el partit. Amb el pas dels minuts, les ocasions eren escasses per als dos conjunts malgrat que cada vegada els visitants se sentien millor sobre el terreny de joc. El Balaguer va començar a arribar a la porteria rival, però les ocasions no eren del tot perilloses, i es va arribar al descans amb empat a zero i amb tot obert de cara un segon temps que no prometia arribar carregat de gols. A la represa va arribar la primera diana de partit, obra d’un Omar que va anotar el primer per a un conjunt local a la sortida d’un servei lateral. Amb el gol, el Muntanyesa va retardar una mica les línies i va ser aleshores quan el Balaguer va començar a tenir més la pilota i a arribar amb més perill. Els de la Noguera ho van intentar fins que al minut 65 va arribar un esperançador gol de Vendrell, que posava l’empat en el marcador. El Muntanyesa va recuperar la possessió tornant a generar perill fins que va arribar la jugada que va desencadenar l’esdevenir del duel. Minut 85 i error defensiu del Balaguer que va permetre a Bauli anotar el 2-1. Amb el gol, els visitants van avançar les línies amb la intenció d’anotar el de l’empat, però el fet d’estar bolcats en atac va permetre al Muntanyesa fer el tercer gol i posar el 3-1 definitiu a l’electrònic.

“Toca pensar en el pròxim i seguir treballant” L’entrenador del Balaguer, Jordi Belló, es va mostrar dolgut amb el resultat d’un partit en el qual els de la Noguera van anar de menys a més. “Hem començat el partit de banda a banda en un camp molt petit i ens ha costat una mica centrar-nos en el duel, però a poc a poc hem anat millorant i corregint els errors del principi. Hem anat millor i hem pogut generar alguna ocasió de perill sobre la porteria rival”, va comentar Belló. “Volíem sumar algun punt després de guanyar la setmana passada contra el Sant Ildefons, però no va poder ser. Així que ara toca seguir treballant i pensar en el pròxim partit”, va declarar el tècnic dels de la Noguera.