Un gol en pròpia porta sentencia l'encontre

Un jugador de l’equip local i un del visitant es disputen per la pilota.

Un jugador de l’equip local i un del visitant es disputen per la pilota.JOAN BOVÉ

El Balaguer B va derrotar per la mínima el Vilanovenca en un partit molt disputat i amb domini altern. Els visitants, que van dominar tota la primera meitat, es van avançar en el marcador amb un gol al minut 18. El lluminós no es va tornar a moure fins als últims minuts, quan el Balaguer B va agafar les regnes de l’encontre i va anotar la primera diana al minut 80. Finalment, un gol en pròpia porta al minut 93 va donar la victòria a l’equip local per 2-1. Així doncs, l’equip de la Noguera es manté a la quarta plaça de la taula, i per la seua banda el Vilanovenca passa a compartir el liderat amb l’Albagés i l’EF Tremp.