TEMPS EXTRA ATLETISME

Una dècada de Volta a l'Estany

La prova celebra la desena edició reunint prop de 700 atletes entre els recorreguts de 10 i 5 quilòmetres || Jordi Trepat i Laura Gómez guanyen la cursa de llarga distància

Els prop de set-cents atletes van sortir d’Ivars d’Urgell i Vila-sana, i es van dividir en dos grups de deu i cinc quilòmetres.

La Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-sana va arribar ahir a la desena edició, una cita que va reunir prop de set-cents atletes entre els dos recorreguts que va proposar l’organització, de 10 i 5 km, a més d’un de set en cadira de rodes. El guanyador de la prova de llarga distància en categoria masculina va ser Jordi Trepat, del Xafatolls, amb un temps de 33:40. Antoni Carulla (Runners Balaguer) va ser segon i Nil Bacardit (AE Matxacuca) va completar el podi. En categoria femenina, la vencedora va ser Laura Gómez (37:27), davant de Mireia Sosa (Xafatolls) i Gemma Bonjorn (Track). A la prova de 5 km, la victòria en categoria masculina va ser per a Sergi Nunes (Runners Balaguer), amb un temps de 18:12, que va superar Sergi Bernaus, de l’Esports Truga, i Sergi Martínez, de l’Avinent Manresa. En categoria femenina, el triomf va ser per a Maria Bertran, amb un registre de 22:41. En segona posició va entrar Antònia Argilés (Clos Pons Thai Runners) i Laura Pallejà (Artijol-La Selva) va ser tercera.