SEGRE

RUGBI ACTIVITATS

Els equips de l'Inef Lleida recolzen causes solidàries contra el càncer

L’equip sènior masculí de l’Inef Lleida Rugbi amb els seus bigotis.

L’equip sènior masculí de l’Inef Lleida Rugbi amb els seus bigotis.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rugbi lleidatà està decidit a fer un placatge contra el càncer de mama juntament amb l’associació ADIMA Lleida i contra malalties masculines a través de la causa solidària Movember.

Aquesta temporada, els jugadors i les jugadores dels dos equips sèniors de l’Inef Lleida, que competeixen a la Divisió d’Honor Catalana, donen suport a aquesta lluita. Per a això, les noies regalaran postuxapes “I Love Popes” a tots els equips contra els quals s’enfrontin. En total, pensen repartir més de 180 xapes. ADIMA són les sigles d’Associació de Dones Intervingudes de Mama i la seua fundació data del 1995.

Per la seua part, els nois s’han deixat bigoti per evidenciar el seu suport a la causa Movember Foundation Spain. Movember (contracció en anglès de moustache –bigoti– i november –novembre) és un esdeveniment anual en el qual els homes es deixen créixer el bigoti durant el mes de novembre i s’organitzen partits amb la intenció de conscienciar sobre temes de salut com ara càncer de pròstata, càncer de testicle, depressió masculina i similars, així com recaptar diners per ajudar en cada país una o més institucions dedicades a lluitar contra els esmentats problemes de la salut masculina.

tracking