SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida ja supera els abonats de l'any passat

El club ha arribat als 1.850, uns 150 més que la temporada anterior

L’afició lleidatana gaudeix aquest any amb el seu equip.

L’afició lleidatana gaudeix aquest any amb el seu equip.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La bona trajectòria esportiva del Força Lleida a la Lliga està tenint una clara incidència en la massa social del club, que ha superat ja les xifres de la temporada passada i mira amb optimisme la possibilitat d’assolir el rècord de fa dos. Actualment compta amb 1.853 abonats, uns 150 més que la campanya passada, que es va tancar amb poc més de 1.700.

Aquesta xifra es va aconseguir després de les primeres jornades de la present Lliga, en les quals l’equip de Jorge Serna va encadenar dos victòries seguides, però en les dos últimes setmanes, coincidint amb la millor ratxa dels lleidatans, que els ha permès situar-se i mantenir-se líders de la LEB Or, l’afició s’hi ha bolcat i en aquest període el club ha tramitat més d’un centenar d’altes, moltes de les quals abans del partit de divendres passat amb el Melilla. Des del Força Lleida s’espera que aquesta tendència continuï i es pugui assolir el rècord d’abonats que va aconseguir el club, que va ser de 2.100 a la temporada 2016-2017.

Quant a l’assistència d’espectadors al Barris Nord, la tendència va a l’alça, creixent en cada partit. Dels 2.000 que van assistir a veure el debut davant del Palma s’ha passat als gairebé 3.000 (2.900) que van veure l’últim duel contra el Melilla. La mitjana d’assistència se situa actualment en els 2.400 espectadors, molt a prop dels 2.800 que hi va haver la temporada passada, encara que lluny dels 3.500 de fa dos campanyes.

En el pla estrictament esportiu, Fernando Sierra, que va patir un esquinç de turmell de grau 1 contra el conjunt nord-africà, continua entrenant-se al marge de l’equip, encara que la seua participació en el partit contra el Granada no perilla.

tracking