SEGRE

POLÍTICA ESPORTIVA SUBVENCIONS

ERC sosté que la Diputació va donar ajuts arbitraris a un projecte del Barça

Estat actual de la gespa del camp de futbol.

Estat actual de la gespa del camp de futbol.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup d’ERC a la Diputació va denunciar ahir arbitrarietat política en el cas d’un projecte social FutbolNet, impulsat per la Fundació FC Barcelona, que pretén implementar experiències de desenvolupament humà i social en barris de ciutats i municipis catalans identificats com a prioritaris per a la intervenció social i comunitària.

En aquest sentit, el portaveu d’ERC, Jaume Gilabert, va alertar que la Diputació ha invertit 470.000 euros en aquest projecte d’integració social per a nens i joves que, en alguns casos, s’ha atorgat a municipis que no compleixen els criteris que motiven l’ajuda.

El grup republicà ha elaborat un informe que revela que s’ha concedit aquest pla socioesportiu a 21 ajuntaments lleidatans, tots governats per CiU o pel PDeCAT en el moment de la firma del conveni. Gilabert denuncia que s’hagin exclòs del projecte a municipis amb alts nivells de nens i joves immigrants, “curiosament tots aquests amb alcaldes i alcaldesses d’ERC”, entre els quals destaquen Guissona (amb un 53%), Alcarràs (30%), Ponts (25%) o Artesa de Segre (24%). Va fer incís en el fet que tampoc no s’ha impulsat cap barri de Lleida ciutat.

tracking