SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Alba: "Mai m'he discutit amb Luis Enrique"

Jordi Alba, en el seu retorn a la selecció, nega que tingués mala relació amb ell quan era tècnic del Barça || “No vaig tenir els minuts que un jugador vol, però no vaig tenir-hi mai cap mala paraula”

El blaugrana Jordi Alba, abans d’acudir a la roda de premsa de la selecció espanyola.

El blaugrana Jordi Alba, abans d’acudir a la roda de premsa de la selecció espanyola.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Alba va aclarir ahir que no va tenir cap diferència personal amb Luis Enrique, quan aquest era tècnic del Barça, que justifiqués la seua absència fins ara a la convocatòria de la selecció, encara que va afegir que “no em penedeixo de res. En el seu dia vaig mostrar el meu desig de jugar i res més. Ell és el que mana, decideix quins jugadors han de venir. No hi ha hagut cap reunió ni trucada per tornar. És una decisió seua i res més. Tant de bo pugui venir per sempre”.

El blaugrana va ser el primer internacional a passar per roda de premsa abans del partit de demà contra Croàcia, amb el desig de concloure els rumors sobre la mala relació amb Luis Enrique. “És un tècnic que em va ajudar moltíssim al Barcelona. No vaig tenir els minuts que tot jugador voldria, però mai vaig tenir-hi cap mala paraula. Em sembla una persona bona, després pren les seues decisions, però mai hi he tingut cap problema. Estic agraït per tornar a la selecció. Feia temps que no el veia i m’ha rebut com a la resta de companys”, va assenyalar.

El demandant sol·licita entre un 1 i un 3% dels guanys del futbolista fins a la temporada 2019-20

El futbolista va afegir que no va rebre una explicació del seleccionador sobre les seues absències i que ha rebut el mateix tracte que la resta d’internacionals. “Cal oblidar el passat perquè no ha passat res entre ell i jo, mai hem discutit. Com a jugador vols jugar més, però mai hem tingut cap problema. Ens coneixem perfectament i en el seu dia ens va ajudar moltíssim. Torno amb molta il·lusió per fer les coses bé. Han estat dos convocatòries sense venir i se’m van fer un món. M’equivocaré moltes vegades o no, però sempre vaig de cara i dic el que sento. El meu treball està sent bo al meu club, si el seleccionador creu que he de venir ho respecto i si no, doncs el mateix”, va afegir Jordi Alba.

Quant a la seua afirmació que amb Valverde li aniria millor, el jugador del Barça va aclarir que “amb Valverde millor pel tema dels minuts, perquè el desig de tot futbolista és jugar el màxim possible. Al final tot es treu de context, no em penedeixo de dir que vull jugar més a futbol. És una decisió del tècnic. Amb Valverde tinc una relació increïble i si el dia de demà no m’hi posa m’hauré de fotre”, va afegir el jugador internacional blaugrana.

El blaugrana Jordi Alba, abans d’acudir a la roda de premsa de la selecció espanyola.

El blaugrana Jordi Alba, abans d’acudir a la roda de premsa de la selecció espanyola.EFE

tracking