SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

"La possibilitat de ser líders suposa un al·licient més"

El defensa César Soriano, partidari de “ser prudents, però amb ambició”

50.000 quilòmetres seguint el Lleida - Antonio Martín i el seu Seat 600 viatjaran dissabte a Eixea per animar el Lleida. Serà el segon desplaçament de la temporada i el primer amb el patrocini de SEAT Automotor i Serveis. A la imatge, amb el ge ...

50.000 quilòmetres seguint el Lleida - Antonio Martín i el seu Seat 600 viatjaran dissabte a Eixea per animar el Lleida. Serà el segon desplaçament de la temporada i el primer amb el patrocini de SEAT Automotor i Serveis. A la imatge, amb el ge ...JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida buscarà aquest dissabte vinent a Eixea encadenar la tercera victòria a la Lliga, la qual cosa li permetria la possibilitat de ser líder, almenys per un dia. Encara que l’equip aragonès ocupa la zona baixa de la taula, els jugadors del Lleida no se’n refien, com explicava ahir el defensa César Soriano. “Si guanyem ens podem posar líders i això és un al·licient més per fer la nostra feina”, explicava ahir el defensa valencià.

“Després d’encadenar dos victòries no volem parar i anirem a buscar la tercera”, però rebutja qualsevol indici d’eufòria. “Hem de ser prudents, però amb ambició, perquè encara queda molta temporada al davant. Som conscients del nostre potencial, però si no estem al cent per cent qualsevol equip ens pot pintar la cara”, admetia el defensa.

César Soriano recordava que, malgrat la classificació, l’Eixea “només ha perdut un dels sis últims partits” i va valorar com una cosa positiva que hi hagi “una gran competència” a la plantilla del Lleida.

Qui veu més a prop el seu debut és Josep Miquel Fernández Codina Xemi, que fa dos setmanes que treballa amb el grup després de recuperar-se d’una lesió al menisc. “Les sensacions són bones, però després de més de cinc mesos no és el moment d’arriscar”, explicava ahir el centrecampista de Cornellà. “Per a aquest partit encara no hi seré, però espero que per al pròxim ja pugui estar a disposició de l’entrenador”, afegia.

Després de 12 jornades de Lliga, el Lleida és l’únic equip de Primera, Segona i Segona B que no ha encaixat encara dos gols o més en un mateix partit. L’altre era el Barça, però a la jornada passada el Betis n’hi va endossar quatre (3-4).

D’altra banda, una delegació de la regidoria de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà i Rural de la Paeria de Lleida es va reunir ahir amb els operaris de manteniment del Camp d’Esports, per explicar-los el funcionament del nou sistema de recollida selectiva d’escombraries.

tracking