SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Puyol demana a Dembélé que "reflexioni" i "pensi on és"

La Fundació Barça, amb els menors migrants

Umtiti i Piqué fan broma durant l’entrenament d’ahir.

Umtiti i Piqué fan broma durant l’entrenament d’ahir.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Puyol considera que la situació del davanter Ousmane Dembélé, assenyalat últimament per les seues contínues faltes de puntualitat, es reconduirà, perquè “té bons mestres al costat” però li va advertir que “ha de reflexionar”. “És jove, no conec el dia a dia, no sóc al vestidor, però cal intentar ajudar-lo”, va dir Puyol, que en defensa del francès va recordar que “no és fàcil adaptar-se a la filosofia del Barça, que tot sigui tan mediàtic”.

El de la Pobla de Segur, que va fer aquestes declaracions en un acte solidari per recaptar fons per a l’hospital pediàtric de Sant Joan de Déu, creu que “és important que reflexioni, que pensi on és, que aprofiti aquestes oportunitats, perquè de vegades quan ets jove no t’adones del que estàs deixant escapar i quan vols reaccionar ja és tard”, va dir.

El Barcelona podria cobrar entre 20 i 200 milions d’euros amb el nou Mundial de Clubs de la FIFA

L’excapità blaugrana creu en tot cas que la situació del francès, que va quedar fora de la convocatòria davant del Betis, és “reconduïble”, encara que recorda que en el seu cas ell mai no arribava tard a les convocatòries: “Si podia ser, arribava dos hores abans.”

D’altra banda, el Barcelona podria ingressar entre 20 i 200 milions d’euros per la seua participació en el nou Mundial de Clubs que prepara la FIFA, segons va informar Catalunya Ràdio. Membres del club blaugrana ja han participat en un parell de reunions amb responsables de la FIFA. Fins ara, el campió de la competició percebia cinc milions.

En un altre ordre de coses, el club va anunciar ahir que la seua Fundació col·laborarà amb la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència per aplicar el programa FutbolNet amb menors migrants que han arribat recentment a Catalunya.

Luis Enrique: “És el primer partit a tot o res” La selecció espanyola de futbol buscarà avui (20.45 hores/La 1) segellar el seu pas a la Final Four de la nova Lliga de Nacions, per al qual només li val guanyar Croàcia a l’estadi Maksimir de Zagreb, que també té opcions. El seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, va admetre que “és el primer partit a tot o res. Si guanyem ens classifiquem segur i si no, quedarà alguna opció, però per a nosaltres és un partit vital”. “Aquest partit és totalment diferent del que vam jugar a Elx –Espanya va guanyar 6-0–, amb la qual cosa poques referències podem treure. És un partit decisiu”, va insistir.

tracking