SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez: "Em poso un 9,5 en una temporada bastant perfecta"

Dani Pedrosa ja és ‘llegenda’ del Mundial

Dani Pedrosa mostra la medalla que l’acredita com a pilot de llegenda de MotoGP.

Dani Pedrosa mostra la medalla que l’acredita com a pilot de llegenda de MotoGP.MOTOGP.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda) es va puntuar a si mateix amb “un 9,5” després d’una temporada “bastant perfecta”, va dir, en la qual ha aconseguit el seu cinquè títol mundial de MotoGP a la categoria reina, a banda de guanyar en pistes complicades per a ell com la de Sepang fa dos setmanes. Per completar l’any, buscarà al costat de Dani Pedrosa, en la seua última carrera en MotoGP, sumar el títol d’equips per al Repsol Honda. Sobre l’adéu de Pedrosa, que serà pilot provador de KTM l’any vinent, va assegurar haver compartit amb ell “molt bons moments”.

“Des del 2013 compartim box i ha sigut el meu company d’equip. Hem lluitat a la pista però fora sempre hem tingut un gran respecte l’un per l’altre”, va assegurar.

“Estic molt content d’haver pugt donar una mica més a MotoGP”, diu el pilot de Castellar del Vallès

“He après moltes coses del Dani, és una llegenda”, va apuntar el de Cervera sobre el seu actual company, del qual va revelar que el seu millor record “va ser al Japó, al karaoke on normalment celebrem les victòries o els títols. El Dani, creieu-me, cantava sense samarreta i estava com boig; tot el que no imaginaríeu del Dani. Realment és molt divertit quan no està davant de la càmera”, va assegurar el pilot cerverí.

Pedrosa s’ha convertit en el vint-i-novè pilot que entra al Saló de la Fama de les Llegendes del Mundial de motociclisme i ahir va rebre al circuit Ricardo Tormo la medalla que l’acredita com a tal. “És un moment molt emotiu que mai no preveus que arribi quan ets un nen lluitant pels teus somnis, però estic content de poder haver donat una mica més a MotoGP perquè crec que s’ha obert una porta i un estil diferent per a aquestes noves generacions”, va dir el barceloní, que va estar acompanyat, entre altres, per Marc Màrquez.

tracking