SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Miki Feliu: "La nostra força rau en el grup"

Miki Feliu destaca que “tots aportem i ningú està per sobre de la resta, cosa que abans no passava” || El capità veu encara “molt marge de millora”

Miki Feliu veu l’equip molt endollat i amb molt marge de millora.

Miki Feliu veu l’equip molt endollat i amb molt marge de millora.JAVIER ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miki Feliu té l’honor d’haver estat als dos equips lleidatans que ostenten per ara el millor inici de Lliga de la història, el de Ricard Casas de la temporada 2011-12 i el de Borja Comenge de la 2016-17, tant un com l’altre amb un balanç de 7-1, una victòria més que ara. L’ara capità del Força Lleida assegura que “és una casualitat, encara que estic content d’haver-hi contribuït”, si bé reconeix que “són situacions molt diferents”. “L’any del Lleida Basquetbol érem un equip molt més expert, amb Alfons (Alzamora), Norris, Detrick, Ramsdell, Paco (Vázquez)... i l’any de Borja veníem d’un any complicat i, tot que tàcticament hi ha similituds amb l’actual, som diferents”, va dir.

Segons el seu parer, una de les claus de l’èxit és la fortalesa del conjunt com a grup. “L’equip té moltes ganes de treballar i, sobretot, tenim molt espai per créixer. Físicament estem bé, de fet som la millor defensa de la Lliga. Tots tenim reptes personals i els estem posant al servei de l’equip. Mai no hi ha un jugador que destaqui gaire per sobre de la resta a nivell estadístic, ni en punts ni tampoc en valoració. Tots aportem i que tothom contribueixi fa que la força recaigui més en el grup, cosa que d’altres anys estava més focalitzada en un o dos jugadors”, va apuntar Miki Feliu, que reconeix que “les victòries davant del Palma i el Prat ens van donar un impuls, tot i que encara que tenim molt marge de millora”.

tracking