SEGRE

FUTBOL HOMENATGE

Balaguer porta al Teatre municipal el reconeixement a Robert Martínez

El programa de l’homenatge es va presentar ahir a l’ajuntament.

El programa de l’homenatge es va presentar ahir a l’ajuntament.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acte de reconeixement que Balaguer rendirà el proper dia 24 a Robert Martínez, actual seleccionador de Bèlgica, tindrà lloc al Teatre municipal i no a la sala d’actes de l’ajuntament, segons va explicar ahir l’alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal. El motiu és que s’espera una gran quantitat de públic a l’acte en el qual es nomenarà Robert fill predilecte de la ciutat, la qual cosa ha portat a triar un escenari amb més capacitat. L’acte s’ha fixat a les 18.00 hores i la decisió es va prendre per unanimitat al ple que es va celebrar el mes d’octubre passat.

L’alcalde va explicar ahir que s’estan preparant algunes sorpreses i que es convidarà els anteriors alcaldes de Balaguer, així com la resta de persones que han rebut anteriorment aquest mateix reconeixement de la ciutat.

Robert Martínez també inaugurarà una exposició fotogràfica, a la sala de l’ajuntament, sobre els 30 anys de la Nit de l’Esport. Aquest acte s’ha previst a les 19.00 i en el mateix es presentarà un llibre, elaborat per l’àrea d’Esports, sobre aquest esdeveniment.

tracking