El Barça guanya a Kaunas i encadena la cinquena victòria

Va necessitar una pròrroga per tombar un combatiu Zalguiris

Brandon Davies i Ante Tomic pugnen per un rebot.

Brandon Davies i Ante Tomic pugnen per un rebot.EFE

El Barça Lassa va aconseguir una soferta victòria a Kaunas (85-88), la cinquena consecutiva a l’Eurolliga, a costa d’un combatiu Zalguiris, que va portar els de Svetislav Pesic fins a la pròrroga després de remuntar 13 punts en els últims cinc minuts de l’últim quart. El poder en el joc interior de Tomic, autor de sis dels set primers punts del Barça, va donar els primers avantatges als de Pesic, i quan Kuric (2 triples) i Hanga es van entonar des de lluny, els blaugranes van obrir bretxa (9-16, m.6). El màxim avantatge en el primer quart va ser el 9-18 amb una cistella de Pangos, que va rebre un homenatge del seu antic club, i en el segon la renda va arribar fins a la desena de punts (20-30), però el Zalguiris va reaccionar (34-39). Nate Wolters va exercir de revulsiu a la segona meitat i el quadre de Jasikevicius va ajustar més el marcador (47-49) davant d’un Barça desencertat. Va tornar a aparèixer Tomic i el Barça va passar a dominar per 13 punts (59-72). Però quan tenia el partit guanyat va encadenar error rere error i el Zalguiris va empatar (76-76), amb un parcial de 17-4 i fins i tot va tenir un tir de Davies per emportar-se el matx. A la pròrroga, Pangos va ser determinant, a l’anotar més que en tot el partit i va permetre un avantatge de set punts (76-83), encara que la fe del Zalguiris va portar el duel al límit.