SEGRE

TENIS TAULA INTERNACIONAL

El CTT Borges cau a França

L’equip lleidatà perd per 3-0 en el partit d’anada de la tercera ronda de l’ETTU Cup || La tornada es disputarà dissabte a la capital de les Garrigues

Marc Duran, durant el partit que va disputar ahir contra Samuel Walker.

Marc Duran, durant el partit que va disputar ahir contra Samuel Walker.CTT BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CTT Borges Vall es va complicar la continuïtat en l’ETTU Cup de tenis taula, al perdre ahir per 3-0 a la pista de l’Istres francès, en el partit d’anada de la tercera ronda d’aquesta competició continental. Els jugadors de l’equip lleidatà van poder arrancar cinc sets al seu rival i ara hauran d’intentar capgirar l’eliminatòria, en el partit que es disputarà al Centre de Tecnificació de les Borges dissabte vinent, dia 24. En el primer partit, Oriol Monzó es va veure superat per Jiaji Wu Zhang, que es va imposar pel resultat de 3-1. El jugador de l’Istres va començar molt sòlid anotant-se els dos primers sets per 11-7 i 11-3, però Oriol va reaccionar en el tercer, que es va anotar per un ajustat 11-13. El quart set, també molt disputat, va ser per al jugador de l’equip local per 11-8.

Marc Duran també va plantar cara a Samuel Walker, però va acabar cedint per 3-2 en un partit molt disputat. Walker va guanyar el primer set per 11-5 i Marc Duran es va anotar els dos següents per 8-11 i 8-11. El quart set va resultar decisiu, ja que va caure del costat de Walker per 14-12 i, després, el jugador de l’Istres va sentenciar a l’imposar-se per 11-9 en el cinquè joc. Igual d’ajustat va ser el tercer partit, però Joan Masip va perdre davant de Laurens Tromer per 3-2. Masip va guanyar els dos primers jocs per 8-11 i 7-11, però no va aconseguir liquidar el seu rival, que va reaccionar en el tercer set, que es va adjudicar per 11-4, per rematar el 3-0 a favor de l’Istres anotant-se els dos últims jocs per 14-12 i 11-5. Dissabte, partit de tornada a les Borges.

tracking