FUTBOL

El Lleida, líder provisional després d’empatar 4-4 a Ejea

Ha marcat primer, després ha remuntat l’equip aragonès i ha salvat un punt amb un gol de Mousa en el minut 84

El Lleida, líder provisional després d'empatar 4-4 a Ejea

El Lleida, líder provisional després d'empatar 4-4 a EjeaCARLES MIRANDA

El Lleida s’ha situat líder provisional del seu grup de Segona divisió B després d’empatar aquesta tarda 4-4 a Ejea, en un partit totalment atípic en el que ha començat marcant, per acabar salvant un punt gràcies a un gol de Mousa en el minut 84. El Lleida se situa primer, empatat a 24 punts amb l’Hèrcules, encara que falta per completar-se la jornada aquest diumenge.

Amb aquest resultat, l’equip que entrena Gerard Albadalejo es manté invicte en els desplaçaments, encara que és la primera vegada aquesta temporada que encaixa més d’un gol en un mateix partit i la primera que marca quatre gols. El gran protagonista del partit ha estat el davanter lleidatà de l’Ejea, Adrià De Mesa, que ha firmat 3 dels gols del seu equip.

El partit ha començat bé per al Lleida, amb el gol de Noel Carbonell, que posava el 0-1 en el minut 15. Però la reacció de l’Ejea ha estat ràpida i De Mesa ha marcat l’1-1 en el minut 17 i el 2-1 el 19. Juanto Ortuño ha empatat de nou en el minut 43 (2-2), però l’equip aragonès s’ha retirat al vestidor amb avantatge, després de marcar De Mesa el seu tercer gol en el minut 44 (3-2).

El Lleida ha aprofitat l’estat de gràcia del seu pitxitxi, Pedro Martín, que ha anotat el 3-3 en el minut 73, firmant així el seu novè gol de la temporada. Però una vegada més la tranquil·litat li ha durat poc, ja que Nacho Lafita ha marcat de penal el 4-3 en el 78. Mousa ha salvat un punt amb el 4-4 marcat en el minut 84. Punt per al Lleida, en un partit amb 8 gols.