SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Ivan Rakitic, amb molèsties, torna a Barcelona i no juga contra Anglaterra

Una acció del Croàcia-Espanya de dijous passat.

Una acció del Croàcia-Espanya de dijous passat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del FC Barcelona Ivan Rakitic ha estat alliberat per Croàcia de cara al partit de demà amb Anglaterra a Wembley i ha tornat a Barcelona per fer-se proves i començar amb la recuperació de les molèsties sofertes en el partit en el qual Croàcia va guanyar Espanya (3-2). “Té una petita lesió. No és important, però la meua línia és sempre la de no posar en risc els jugadors. Se’n torna cap a Barcelona”, va dir el seleccionador croat, Zlatko Dalic.

D’altra banda, Nike i el Barcelona celebraran amb una samarreta especial els 20 anys de col·laboració entre la marca i el club. No es lluirà en cap partit oficial i estarà a la venda a partir del dia 21.

Ahir també es van complir 15 anys del debut de Messi amb el primer equip del Barça. Va ser davant de l’Espanyol.

Quant als duels d’ahir de la Lliga de les Nacions, Holanda va guanyar 2-0 França amb els gols de Georginio Wijnaldum i de Memphis Depay, de penal, i va complicar a França la seua classificació, va fer descendir Alemanya i dependrà de si mateix per assolir la Final Four. En el Grup 1 de la Lliga B, Ucraïna, ja ascendida abans de disputar el seu últim partit, va perdre 4-1 davant d’Eslovàquia en un matx intranscendent.

tracking