SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana rep avui el Cerdanyola

L’objectiu és guanyar i atansar-se a la zona alta de la taula

El Vila-sana va visitar ahir l’empresa El Pastoret de la Segarra, a Sant Guim de Freixenet.

El Vila-sana va visitar ahir l’empresa El Pastoret de la Segarra, a Sant Guim de Freixenet.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana, setè a la classificació, rep avui la visita del Cerdanyola, cinquè (12.15 hores), amb l’objectiu de sumar la victòria davant d’un dels equips més complicats de la categoria i atansar-se al grup capdavanter. L’equip de la comarca del Pla d’Urgell ha guanyat fins ara dos partits (1-4 el Reus i 3-0 el Liceu) i ha perdut els altres dos (1-2 davant del Palau de Plegamans i 3-0 a la pista del Voltregà).

L’entrenador de l’equip, Jordi Capdevila, espera un Vila-sana radicalment diferent del que va jugar a Voltregà el cap de setmana passat. “Aquest partit no el vam jugar, no hi vam ser”, explica. “Hem fet autocrítica durant la setmana, sabem el que no vam fer bé i ara ens arriba un altre partit nou”.

Capdevila és conscient de la dificultat que representa el Cerdanyola, però vol fer valer el factor pista. “És el rival més complicat que hem tingut fins ara, és molt bon equip i té molt bones jugadores. Som dos equips als quals ens agrada jugar a l’atac, així que dependrà de veure qui estarà més encertat”, va assenyalar el tècnic.

Separats només per tres punts a la classificació, Capdevila destaca que tots dos ja s’han enfrontat contra equips de la part alta. “Elles van perdre a la pista del líder, el Manlleu, i nosaltres amb el Palau de Plegamans i el Voltregà. Però malgrat el 3-0 de la jornada passada arribem bé a aquest partit”. L’equip del Pla d’Urgell l’afronta sense baixes, amb totes les seues jugadores disponibles.

“Juguem a casa i davant de la nostra afició hem de ser forts”, afegeix el tècnic. “Ara l’objectiu és no distanciar-nos de la part de dalt de la classificació, per això és important guanyar aquest partit i situar-nos a prop del grup dels quatre primers”.

vilafranca del penedès

El Lleida.net Alpicat va superar ahir el CP Vilafranca per 3-5 gràcies als gols d’Ariza, Joan Ramón Serret, Miquel Serret i el doblet de Zilken. Els lleidatans van obrir distàncies ben aviat, amb dos gols consecutius, i es van col·locar sempre al davant en el marcador.

tracking