EL MILLOREL PITJOR

CRÒNICA. Empat de bojos

Lleida i Eixea rivalitzen en errors defensius i firmen un resultat tan espectacular com poc freqüent || Els d’Albadalejo, que dormen líders, equilibren tres vegades un marcador advers després d’avançar-se en el minut 14 amb un gol de Noel Carbonell

Calavera abraça Noel després que aquest aconseguís el 0-1.

Calavera abraça Noel després que aquest aconseguís el 0-1.CARLES MIRANDA

El Lleida Esportiu va aconseguir un resultat tan espectacular com poc freqüent a la Segona divisió B (4-4) en un estrany partit en què els errors defensius es van encadenar amb els encerts dels davanters dels dos equips per anar-se’n als vestidors, al cap dels noranta minuts, repartint-se vuit gols, fet que no va satisfer cap dels dos equips però que deixa els de Gerard Albadalejo com a líders a l’espera de la jornada d’avui diumenge.

Com a dada curiosa, val a remarcar que l’estrella del partit va ser un davanter sorgit del planter lleidatà, però que mai ha vestit la samarreta del primer equip i que era la primera vegada que s’enfrontava al Lleida en partit oficial. Adrià de Mesa va ser capaç de firmar un hat-trick en els primers quaranta-cinc minuts i encara va obtenir un quart gol (amb 0-0) que va ser anul·lat pel col·legiat, molt protestat pels dos equips.

L’espectacular marcador, poc habitual a la Segona B, i la capacitat de reacció del Lleida fins al final

El Lleida, que ahir va jugar amb la senyera, va acusar en excés l’absència de Tano Bonnín, convocat per la selecció dominicana, i va ser un desastre en defensa, sobretot en el primer temps, desbordat sempre per la mateixa jugada; pilotes llargues del porter local buscant l’esquena dels centrals per aprofitar la velocitat del golejador De Mesa. Amb tot, i després del gol anul·lat –molt protestat pel públic local– i un cop de cap de Laguarta (11’), va arribar el 0-1 en la primera rematada dels d’Albadalejo. Una falta que va servir Mousa i que, després d’una sèrie de rebutjos, Noel Carbonell va acabar enviant al fons de les xarxes de l’Eixea.

I a partir d’aquí, el partit va embogir del tot. En un minut, De Mesa va marcar dos gols, el primer, imperdonable per les badades de tota la saga, i el segon, amb una rematada a l’escaire superant per velocitat César Soriano, que ahir va estar desconegut, i Joan Oriol. El Lleida va acusar el cop i va anar a la deriva uns quants minuts fins que va tornar a equilibrar el marcador gràcies a una impecable falta directa enviada per Juanto Ortuño a l’escaire mateix. Abans (33’), Pedro Martín no va arribar per molt poc a una mesurada passada en horitzontal de Mousa des de la línia de fons. Però al Lleida li va faltar aplom per conservar aquest 2-2 i al minut següent va tornar a encaixar un altre gol. Nova pilota llarga que va controlar De Mesa per ajustar-la al pal llarg d’un sorprès Pau Torres.

El segon temps es va iniciar amb l’Eixea fent un pas enrere per intentar sorprendre a la contra. L’exblau Diego Suárez (50’) ho va intentar des de fora de l’àrea, però el seu xut se’n va anar per sobre del travesser abans que Alpha i Quintero revolucionessin el partit i Pedro Martín (71’), en posició dubtosa, establís el 3-3.

Després, el matx es va tornar a trencar amb un rigorós penal que va transformar Lafita (77’) abans que Mousa (82’) establís el definitiu 4-4 i Loscos evités el 4-5 en una gran rematada d’Alpha (86’).