SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Rakitic, entre dos i tres setmanes de baixa

El croat pateix una elongació a la cama dreta, segons va comunicar el Barça, que es va produir en el partit contra Espanya, que avui juga un amistós contra Bòsnia

Rakitic estarà de baixa entre dos i tres setmanes.

Rakitic estarà de baixa entre dos i tres setmanes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista del Barcelona, Ivan Rakitic, pateix una lesió muscular, encara que sense ruptura, per la qual cosa la lesió és menys greu que no es preveia, segons les proves a què es va sotmetre ahir a la ciutat esportiva barcelonista.

Mitjançant un comunicat, el club blaugrana va informar que Rakitic pateix “una elongació al (múscul) semimembranós de la cama dreta”, encara que no es determina el període de baixa, que podria prolongar-se durant un màxim de tres setmanes, segons estableix el protocol mèdic en aquest tipus de lesions.

El jugador es va lesionar durant el partit internacional de dijous passat contra Espanya i ja no ha viatjat per disputar el decisiu Anglaterra-Croàcia de demà diumenge, que determinarà la sort del grup de la Nations League.

La lesió de Rakitic li impedirà jugar davant de l’Atlètic de Madrid (24 de novembre), tot i que el croat tampoc no estava disponible a causa d’una sanció, ja que va ser expulsat en el partit contra el Betis.

El croat, a més d’aquest partit, tampoc no estaria en condicions de jugar contra el PSV Eindhoven, en el partit de la Champions que es disputarà el 28 de novembre.

Per una altra banda, la selecció espanyola acomiada l’any amb un amistós davant de Bòsnia i Hercegovina (20.45) que es disputa a l’Estadio de Gran Canaria i que jugarà sabent si està classificada per a la Final Four de la Lliga de Nacions en funció del resultat que aconsegueixin Anglaterra i una Croàcia sense Rakitic a l’estadi de Wembley. Només un empat serveix a la selecció.

Serà un partit en el qual Luis Enrique doni l’oportunitat a jugadors poc habituals. És el cas de Kepa, que ocuparia la porteria donant descans al discutit De Gea –defensat per Luis Enrique davant de la premsa–, o de tota la defensa titular, que descansarà després de jugar a Croàcia, inclòs Sergio Ramos, que va abandonar la concentració per precaució i ni tan sols no va viatjar a l’illa.

També tindrà minuts Marco Asensio, que intentarà fer oblidar les seues últimes declaracions amb una bona actuació, o Morata, que no va estar afortunat al Maksimir. A més, hi haurà oportunitat per a Suso, Jonny o Fornals.

tracking