EL MILLOREL PITJOR

El Lleida B, en ratxa

Supera el Borges amb un solitari gol d’Angerri al minut 19 i encadena tres partits guanyant i sense encaixar || Va saber defensar-se d’un Borges que el va assetjar en algunes fases i que, tot i que va enviar dos pilotes al pal, es va quedar sense marcar per primer cop

Valero condueix la pilota pressionat per Beamud, ahir a Gardeny.

Valero condueix la pilota pressionat per Beamud, ahir a Gardeny.JAVI ENJUANES

Amb un gol de Gerard Angerri al minut 19 n’hi va haver prou per donar els tres punts a un Lleida Esportiu B que va saber nadar i guardar la roba davant del Borges.

Els del Segrià, que fins ahir no havien guanyat cap dels quatre derbis d’aquesta temporada, van saber defensar-se de les escomeses visitants –sobretot a l’inici del segon temps– i encadenar, així, la tercera victòria consecutiva, que els consolida a la zona mitjana i amb un punt més que el Borges.

Els blancs, per la seua part, van tenir fases de setge sobre la porteria de Josemi, però no van ser suficients per neutralitzar el gol inicial i es van quedar per primera vegada sense marcar aquesta temporada. Els de Manel Cazorla –ahir a la grada, sancionat– van ser els que van portar el perill a l’àrea en els primers minuts del partit, i poc abans del quart d’hora ja havien avisat per mitjà d’una rematada de cap d’Eudald i un xut inofensiu de Riki. Un començament de partit que poc feia presagiar el gol del Lleida B. Adrià Gené va treure un córner des de la dreta i Angerri va rematar de cap al cor de l’àrea, arribant la pilota a la xarxa després de botar prèviament a terra (1-0).

Després del gol, el Borges va tirar endavant i es va aproximar a la zona de perill, però sense arribar a finalitzar cap acció fins al minut 26, en una passada de la mort d’Eudald a la qual Riki va arribar molt forçat i no va poder dirigir bé cap a porteria. Abans del descans, els blancs van provar sort amb un parell de centrades des de l’esquerra, que va atrapar Josemi. El Lleida B, que es defensava bé, també va poder marcar amb un xut amb efecte des de fora de l’àrea que buscava l’escaire.

Després del descans, el Borges va sortir a totes i es va apoderar un partit jugat ja per si mateix amb molta intensitat i, davant d’un àrbitre permissiu, al límit del que és reglamentari. La reacció va donar fruits, ja que en deu minuts va tenir cinc ocasions, en una rematada errada de Soriano, tres xuts laterals –uns dels quals va picar al pal– i una canonada enverinada que Josemi va desviar a córner. Poc després, una rematada de cap bombejada de Riki va impactar al travesser. La sort li va ser esquiva a un Borges l’escomesa inicial del qual es va diluir amb el pas dels minuts, en part gràcies a l’eficaç faceta defensiva del Lleida B.

Els blaus no van xutar a porta en tota la segona part i van jugar a adormir el partit per conservar el seu valuós botí.