OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana empata amb polèmica arbitral

El Cerdanyola va igualar amb un gol molt protestat || Maria Porta va acabar expulsada

Cata Flores pugna per controlar una pilota davant d’una rival.

Cata Flores pugna per controlar una pilota davant d’una rival.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va empatar ahir 3-3 davant del Cerdanyola en un partit en el qual va anar sempre al davant. Tot i així, un mal final de partit, juntament amb la polèmica actuació arbitral, va permetre a les del Vallès Occidental empatar. Laia Pera va marcar el gol de la igualada a 28 segons per al final en una acció molt protestada per les jugadors locals, que van considerar que la visitant havia fet entrar la pilota a la porteria amb el peu. A més, la capitana del Vila-sana, Maria Porta, va acabar veient la targeta roja per qüestionar l’àrbitra.

El partit va començar amb molt de ritme per part dels dos conjunts, que arribaven al partit separats per tan sols tres punts en la classificació. Tot i així, el Vila-sana aviat va aconseguir el control del joc. D’aquesta forma, als deu minuts Victòria Porta ja havia fet pujar el 2-0 al marcador. Lluny de relaxar-se, les del Pla d’Urgell van continuar dominant davant d’un Cerdanyola que es dedicava a defensar-se. A falta de tres minuts per al descans, Victòria Porta hauria pogut firmar el hat-trick, però no va ser capaç de convertir el seu llançament de falta directa.

Les locals, que van arribar a guanyar 3-0, van acusar les visitants de marcar el gol de l’empat amb el peu

Tot just reprendre’s el partit després del descans, Maria Porta ampliava diferències amb el tercer gol local, encara que poc després Julia Canal responia amb el 3-1 per al Cerdanyola. A set minuts per al final, Macarena Ramos encenia les alarmes del Vila-sana amb el 3-2. Poc després, l’àrbitra del partit va concedir un llançament de falta directa a les barcelonines, que no van aconseguir convertir, malgrat que a falta de 28 segons del final Laia Pera no va perdonar i va posar el 3-3 en l’electrònic en una jugada molt protestada per les locals, que van acusar la visitant de marcar amb el peu.