FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Empat amarg del Pardinyes femení

El Pardinyes deixa escapar dos punts després de remuntar el gol inicial de l’Igualada || Era el partit de la cinquena jornada ajornat per la pluja

Una acció del partit d’ahir entre el Pardinyes i l’Igualada.

Una acció del partit d’ahir entre el Pardinyes i l’Igualada.JAVI ENJUANES

El Pardinyes va deixar escapar ahir dos punts al seu camp a l’empatar (2-2) davant de l’Igualada en la represa del partit que havia estat suspès en la jornada 5 per la pluja. Les lleidatanes van remuntar el gol inicial de les visitants, però van acabar cedint l’empat després de veure’s sorpreses per un xut llunyà a falta de 20 minuts per al final. Amb aquest resultat, les de Vidal Agné es mantenen, setenes, a la zona mitjana de la classificació.

El partit va començar molt igualat amb els dos equips destacant sobretot en la faceta defensiva. Tanmateix, amb el pas dels minuts les lleidatanes van anar apropiant-se el partit, malgrat que en cap moment no van aconseguir generar perill clar sobre la porteria visitant. No obstant, a l’últim minut de la primera meitat, un error en la sortida de la pilota del Pardinyes va provocar que l’Igualada s’avancés per mitjà de Paula Bohigas.

A la represa, el Pardinyes es va refer i va tornar a sortir dominador. D’aquesta forma, només havien transcorregut dos minuts quan Montse Carles va tornar a igualar el marcador. En el minut 63, Alexandra Taberner també va marcar per acabar de donar la volta al marcador. Tot i així, veient-se de nou a dalt, les de Vidal Agné van tornar a relaxar-se i encara que l’Igualada no aconseguia arribar amb claredat a la porteria defensada per Elian Graus un xut llunyà de Laura Marcet tornava a empatar el matx en el minut 69. El Pardinyes va intentar llavors tornar a reaccionar i de fet podria haver marcat amb un txut d’Esther Roca que va impactar al travesser, però ja va ser massa tard i va acabar cedint l’empat.