Els jugadors celestes celebren un dels gols aconseguits davant del Casetas.

Els jugadors celestes celebren un dels gols aconseguits davant del Casetas.MARC MALAGÓN

El Binèfar va jugar un bon partit i va aconseguir el quart triomf seguit a casa davant d’un Casetas que no va poder evitar la golejada (5-0). Els celestes van començar molt bé i van posar el matx aviat a favor seu quan en el minut 6 Adrià inaugurava el marcador a l’aprofitar un mal rebuig del porter del Casetas per marcar l’1-0. Chicho va tenir a les botes el 2-0 però no va poder concretar. A partir de llavors, els visitants van tenir un període de millora que no es va reflectir al marcador. Abans del descans, un cop de cap de Barrau a passada de Peco i una bona rematada de Chicho després d’un servei d’Adrià, es van transformar, respectivament en el 2-0 i el 3-0 que van sentenciar el partit. A la segona part, el joc del Binèfar va continuar estant a bona altura. El segon gol de Chicho va arribar en l’execució magistral d’una falta que es va colar per l’escaire i es va convertir en el 4-0. El Casetas va acusar el cansament, va abaixar els braços i els locals van jugar a plaer. L’últim gol va ser obra de Sergi, que en el 79, en un gran xut des de la frontal, va superar Laborda i va col·locar el 5-0 definitiu.