SEGRE

TEMPS EXTRA ATLETISME

Més de 500 corredors a Tàrrega

La sortida de les categories de veterans, oberta i juvenils.

La sortida de les categories de veterans, oberta i juvenils.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 500 corredors de totes les edats van participar ahir en la 26 edició del Cros Intercomarcal de Tàrrega, en el qual no es va veure cap jove atleta vestint la samarreta de la secció d’atletisme del club CEACA de la ciutat. S’ha de recordar que l’entitat va decidir no participar en la prova per mostrar la seua protesta pel mal estat de les instal·lacions en les quals s’entrenen dos dies cada setmana, al càmping municipal. Amb tot, l’absència del CEACA no va afectar la participació del cros de la capital de l’Urgell, ja que la majoria dels atletes s’hi van inscriure sota el nom de la seua escola.

Durant tot el matí, les instal·lacions del càmping municipal van acollir un total de 17 carreres entre categories masculines i femenines de veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini, amb distàncies que van oscil·lar des dels 500 als 8.000 metres (els minis, de 40 a 80 metres). Per amenitzar la matinal, l’organització va posar a disposició dels participants una sèrie d’atraccions infantils.

El cros estava organitzat per la regidoria d’Esports de l’ajuntament de Tàrrega i comptava amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Urgell, així com dels patrocinadors Logiesport i Club Farmactiva; clubs esportius; centres educatius; i entitats de la ciutat.

La sortida de les categories de veterans, oberta i juvenils.

La sortida de les categories de veterans, oberta i juvenils.XAVIER SANTESMASSES

tracking