EL MILLOREL PITJOR

Volen dos punts 'in extremis' de Mollerussa

El Mollerussa va ser millor al segon temps, però el Viladecans va empatar amb dos gols en els últims minuts || Els locals van fer un gran partit malgrat les seues importants baixes

Un jugador del Mollerussa i un altre del Viladecans persegueixen la pilota durant el partit.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va veure com se li van escapar dos punts en l’últim sospir d’un partit en el qual els locals van plantar de cara a tot un Viladecans, líder del Grup II i clar aspirant a l’ascens (3-3).

El primer temps va començar amb un quart d’hora de tempteig en què va imperar la igualtat entre els dos equips. Tanmateix, a poc a poc el Viladecans va anar apropiant-se la pilota i va començar a generar perill per mitjà de Roger Garcia, que podia inaugurar el marcador en els minuts 22 i 26, però li va faltar l’encert que sí que va tenir el seu company Marce tan sols un minut més tard. El jugador visitant va aprofitar una jugada embolicada dins de l’àrea local per batre Joan Marc després de diversos rebots (0-1, 27).

Davant de la superioritat del líder, el Mollerussa amb prou feines va tenir presència ofensiva al llarg dels primers 45 minuts del partit. Les úniques dos ocasions que van tenir van ser per part de Putxi, que va enviar una pilota des de fora de l’àrea per sobre del travesser de la porteria visitant poc abans de rebre el gol del Viladecans (25) i, just abans del descans, va aconseguir el gol de l’empat des dels onze metres després d’unes mans clares dins de l’àrea visitant (1-1, 44’).

En el segon temps, el Mollerussa va saltar a la gespa molt més inspirat i va ser superior al rival fins al punt de posar-se 3-1 en el marcador. En el minut 60, Putxi va recollir un mal rebuig de la defensa del Viladecans per marcar el 2-1 i poc després Álvaro va controlar una passada llarga a l’esquena de la defensa visitant i va superar per alt el porter Santi Pérez (3-1, 67). Amb l’espectacular gol de vaselina des de fora de l’àrea de Santi, semblava que el matx quedava vist per a sentència, però el líder no es va acovardir i va fer gala de la seua pegada en la recta final del duel. Vega, en el minut 87, va enviar d’un cop de cap la pilota al fons de la porteria defensada per Joan Marc i poc abans del xiulet final Iván García va guanyar l’esquena a la defensa del Mollerussa i va batre el meta local establint així el 3-3 definitiu.

La pròxima jornada, els homes de Josep Maria Turull visitaran el camp del Vilanova.

“Considero que l’empat final ha sigut just” El tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, va declarar, després del partit, que “a la primera part ells han sigut millors, han tingut més presència i han dificultat el nostre joc”. Tanmateix, “l’empat de penal abans del descans ens ha mantingut vius i a la segona part hem sigut superiors fins al 3-1”.