FUTBOL LLIGA DE LES NACIONS

Holanda empata a Alemanya i passa a la Final Four en detriment de França

Una acció del partit d’ahir a la nit entre Alemanya i Holanda.

Una acció del partit d’ahir a la nit entre Alemanya i Holanda.EFE

La selecció d’Holanda va aconseguir ahir el bitllet per a la Final Four de la Lliga de Nacions del proper mes de juny després de remuntar un 2-0 i rescatar un punt al minut 91 contra Alemanya (2-2), que serveix als de Ronald Koeman per unir-se a Anglaterra, Portugal i Suïssa en la lluita pel nou títol.

Al Veltins-Arena de Gelsenkirchen, el combinat germànic, sense res en joc al confirmar fa tres dies el descens a la Lliga B, va sortir disposat a acomiadar-se de la màxima categoria de la millor manera amb un doble pivot format per Joshua Kimmich i Toni Kroos que aviat va donar fruits.

Al minut 8, Timo Werner va controlar una pilota amb el pit i, des de la frontal, el va col·locar enganxat al pal dret de la porteria del barcelonista Jasper Cillessen. Només deu minuts més tard, l’extrem del City Leroy Sané va anotar el seu segon gol amb la Mannschaft.

Quan faltaven cinc minuts per al final, el sevillista Quincy Promes va tornar l’esperança a l’Oranje en un bon xut des de fora de l’àrea. Encara quedava temps, i ho va aprofitar el capità, Virgil van Dijk; el central del Liverpool, al minut 91, va enganxar al punt de penal una volea que posava els seus a la gran final que es jugarà a Portugal.