SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Coutinho torna a entrenar-se

El blaugrana, que es va lesionar fa dos setmanes amb l’Inter, podria reaparèixer dissabte davant de l’Atlètic || El Barça es va exercitar al cap de quatre dies lliures i encara sense tots els internacionals

Philippe Coutinho, al costat de Gerard Piqué, durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.

Philippe Coutinho, al costat de Gerard Piqué, durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Philippe Coutinho, que va caure lesionat fa quinze dies durant el duel de la Lliga de Campions davant de l’Inter de Milà, va tornar a entrenar-se parcialment ahir amb el Barça i podria ser la gran novetat de l’equip que dirigeix Ernesto Valverde per a l’encontre de dissabte amb l’Atlètic de Madrid, al Wanda Metropolitano (20.45 hores, Movistar Partidazo). El jugador brasiler es va fer el dia 6 una ruptura al bíceps femoral de la cama esquerra i els serveis mèdics van determinar un període de baixa d’entre dos i tres setmanes, termini que acaba dimarts.

L’equip blaugrana, després de quatre dies lliures, va tornar ahir als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en una sessió amb els jugadors disponibles de la plantilla, a més de Miranda i Riqui Puig, els dos futbolistes de l’equip filial de Segona B. Encara tenen partits amb les respectives seleccions Arthur i Rafinha, convocats per al matx Camerun-Brasil que es va disputar ahir a Anglaterra. També es va jugar ahir el França-Uruguai, amb la presència de Luis Suárez i Dembélé.

“El millor per al futbol és que hi hagi consens entre totes les entitats i dir-ho entre tots”

El blaugrana que s’incorporarà més tard als entrenaments serà Arturo Vidal, que aquesta matinada passada tenia previst disputar l’amistós entre Xile i Hondures. Precisament, Arturo Vidal és un dels possibles candidats a suplir la baixa del lesionat Rakitic davant de l’Atlètic de Madrid. En principi, el xilè formarà el centre del camp al costat de Sergio Busquets i Arthur, mentre que Coutinho podria ocupar la banda esquerra de l’atac, depenent de com evolucioni al llarg dels pròxims dies.

“Els futbolistes volem que l’esport vagi a millor, que creixi la Lliga o que l’RFEF vagi a millor, però crec que ja he dit que el partit de Miami és inviable. El millor per al futbol és que hi hagi consens entre totes les entitats i si s’ha de jugar algun dia fora d’Espanya, ho hem de decidir tots. L’any que ve, amb el consens de tothom, és possible que es faci perquè és un tema important que afecta molta gent”, va assenyalar Aganzo. “A Javier Tebas crec que el coneixem tots i el president de la Lliga ha de mirar pel bé de la competició, dels jugadors, dels àrbitres i dels aficionats, anar d’acord amb la seua responsabilitat, com fem tots”, va afegir.

tracking