SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La SER demana disculpes per l'actitud del seu col·laborador

La cadena presenta excuses tant a Gerard Albadalejo com al Lleida

Albadalejo, en una acció del partit de dissabte passat a Ejea de los Caballeros.

Albadalejo, en una acció del partit de dissabte passat a Ejea de los Caballeros.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cadena SER, a través del compte de Twitter de la seua delegació SER Cinco Villas, va demanar ahir disculpes tant al tècnic del Lleida, Gerard Albadalejo, com al mateix club, per l’actitud del periodista que dissabte passat va interrompre la roda de premsa de l’entrenador, perquè aquest responia en català les preguntes dels mitjans de comunicació catalans, tal com havia advertit que faria, a més d’afegir que respondria en castellà les que li dirigissin a aquesta llengua. El Lleida va agrair el gest a través de les xarxes socials.

La SER va incidir en el fet que la persona que va protagonitzar l’incident era un col·laborador extern que no forma part de la seua plantilla. A més, ja ha deixat de ser-ne col·laborador. El text de disculpes era el següent: “@SERCincoVillas lamenta el que ha passat després del partit entre el @Lleida_Esportiu i @AupaEjea. L’emissora s’ha disculpat amb el club i l’entrenador, Gerard Albadalejo, per aquesta acció protagonitzada per un col·laborador extern i que NO forma part de l’equip de redacció d’aquesta casa.” A les nombroses mostres de suport que va rebre l’entrenador del Lleida després de l’incident, es van afegir ahir les dels seus jugadors, en el retorn al treball per començar a preparar el partit de diumenge contra el Sabadell al Camp d’Esports.

El canari Carlos Ramírez Leto va comentar que “és un tema de racionalisme. No veig cap problema a parlar en qualsevol idioma, jo ho intento, procuro aprendre’l. Al vestidor el català es parla, és l’idioma que es parla aquí i també és una manera d’adaptar-te”, va comentar. El castellonenc Marc Trilles, per la seua part, va assenyalar que Gerard Albadalejo “va ser molt correcte. És un país on es parlen diversos idiomes i no veig problemes a contestar en l’idioma en què et pregunten. Guardiola ho fa i ningú protesta”. El valencià Fernando Cano va mostrar una opinió similar: “Gerard va respondre de la millor manera possible. No veig cap problema a la resposta que va donar.” Els jugadors també van donar per bo l’empat a Ejea.

tracking