SEGRE

MOTOCICLISME

Acrobàcies d'alta volada

L’equip Lleides presenta en ple carrer l’espectacle Freestyle Zombies, que tindrà lloc al Barris Nord el dia 26 de desembre || Quatre pilots van delectar els vianants

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adrenalina en estat pur i en ple carrer. Un equip lleidatà, el Lleides Team, va presentar ahir de la forma més original l’espectacle Freestyle Zombies, que tindrà lloc al pavelló Barris Nord el 26 de desembre a partir de les 19.00, amb una exhibició d’acrobàcies a l’aire d’aquesta disciplina que combina el motocròs amb salts i piruetes impossibles. Els pilots Marc Pinyol, Rocky Florensa, Rayco Díaz i Seb Westberg van fer les delícies dels vianants i van promocionar de la millor manera el pròxim espectacle, després d’haver recorregut gairebé tot el planeta amb les seues exhibicions.

L’esdeveniment que se celebrarà el dia de Sant Esteve és inèdit a Lleida, encara que hi havia hagut fa anys espectacles de freestyle a la ciutat. En aquesta ocasió, es combinaran diverses disciplines de les anomenades extremes seguint una història a tall de fil conductor. A més de poder veure’s per primera vegada a Lleida l’anomenat freestyle tàndem (amb dos pilots sobre una sola moto), hi participaran un elenc de pilots com Rocky Florensa, Marc Pinyol, Edgar Torronteras, Rayco Díaz, Kai Haase i Filip Podmol.

També entraran en acció els trialers lleidatans Arnau Farré, Marc Cots i Sergi Ribau, així com riders de bicicletes MTB com Adolf Silva, Bienvenido Aguado, Diego Solans i Aleix Planella. Tot això acompanyat d’una vintena de ballarins professionals, projeccions 3D i efectes de llum i so per a un esdeveniment que el mànager general i pilot del Lleides Team, Antoni Navas, va definir com “un espectacle per a tota la família ple de tensió, intriga i adrenalina. Segur que se’n sentirà a parlar”.

Per la seua banda, Marc Pinyol va destacar que “hem volgut atansar aquest esdeveniment i aquesta disciplina del freestyle amb aquesta exhibició. Aquest tipus d’espectacles es veuen molt poc en ple carrer i per a mi és un plaer saltar a la meua ciutat”.

Rocky Florensa va dir que el Freestyle Zombies, que uneix l’esport amb les arts escèniques, és “una cosa única i increïble que val la pena veure. Seran dos hores de pura adrenalina”. La trama gira entorn d’una invasió zombi que arriba a la ciutat i tan sols queden uns quants habitants que lluitaran per sobreviure.

La producció musical anirà a càrrec de Dúo de Ases i l’escenografia i coreografia serà de Dancescape.

Els pilots desafien la llei de la gravetat amb la Seu Vella al fons

Els pilots desafien la llei de la gravetat amb la Seu Vella al fonsAMADO FORROLLA

tracking